AKTUELNO

Prokomentarisala i njihove intimne akcije!

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras u Belu kuću, kako bi se odigrala još jedna emisija "Gledanje snimaka". Nakon pauze za reklame, Zorica Marković je prokomentarisala prethodni klip koji je pušten, gde su Marija Kulić i ona komentarisale ponašanje Edisa Fetića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ću na svakom ćošku ovog imanja da diskutujem o temama. Taj dan je on došao iz Pazara, ja sam samohrana majka, ja znam kako je to... Treba decu odgajati do fakulteta. Kod mene se kaže: "Čim nema para, ljubav ode kroz prozor!". Takođe, ne može nijedan muškarac sa takvim razmišljanjima da oprosti prevaru na javnoj sceni (Dragane sa Tomovićem). Ma, ni žena, ni muškarac ne mogu da oproste to. Ove druge stvari, neka rešava kako hoće... - ispričala je Zorica, pa dodala:
Mislim da ima šanse da se pomiri sa Zilhom, troje dece je u pitanju. Ovo je neki njegov izlet, ne opravdavam što Dragana radi, ali u nekom slučaju mi je i žao. Ovo je pogrešan put za oboje. Što se tiče drpanja, nisu vodili ljubav, nego su se drpali, ali nije bio s*ks. Videla sam čudne stvari ispod jorgana - priznala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'