AKTUELNO

Pevačica je kao i uvek bez dlake na jeziku prokomentarisala svoje buduće cimere.

Zorica Marković će na iznenađenje svih zadrugara ove noći ući u Belu kuću, a pred svoj ulazak je gostovala u studiju, kada je odgovarala na pitanja predstavnika sedme, te je prokomentarisala trenutne učesnike.

Kendi mi je super. Tara i Mateja, to je veoma lepa, tiha ljubav. Edo je dobar frajer, Dragana je dno. Kakva bre strast između Dragane i Vladimira? On je samo diže i prebacuje sa ramena na rame. Zola je običan luzer - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam zašto napadaju ovog Janjuša. Tu je samo zezanje, tu nema emocija. On ništa loše nije uradio - ispričala je Zorica.

Pevačica je istakla da joj se ne dopada ponašanje Baneta Čolaka, pa spomenula ljubavni trougao "Zadruge 1" čiji su glavni akteri Luna Đogani, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović.

Meni je to stvarno fuj. Banetu Čolaku ne vredi ni 1.300 rijalitija. Jedna priča je bila u prvoj sezoni, sve druge su blede kopije. Jedan je Sloba, jedna je Kija, jedna je Luna. Svi hoće da ih kopiraju. Jedan je Sloba Radanović - dodala je Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Zorica Marković

'