AKTUELNO

Matora bez dlake na jeziku, ne veruje u Nininu iskrenost prema Mlađi.

Na red za komentarisanje večerašnjih nominovanih zadrugara došla je i Jovana Tomić Matora, koja kao Mlađina bliska prijateljica nije štedela reči kada je u pitanju Mlađina bivša devojka Nina Babić.

Nina, i ja sam započela vezu u rijalitiju, za neke stvari nemam pravo da ti ke*am, a ovo sve što ti kažem nije komentarisanje rijalitija kao što ti kažeš. Kao što si ti drska, bezobrazna i naporna, tako sam ja nekome antipatična. Meni je uvreda da neke stvari radim zbog rijalitija. Što se mene tiče, tu si me uvredila, pogotovo zato što je bio komentarisan Mlađa, za kojeg sam ja vezana. Rekla si mi da radim sve zbog rijalitija - kazala je Matora Nini.
To sam ti rekla za Kendija - pravdala se Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam ušla rano u rijaliti pa sam se borila kao i ti što se sada boriš sa komentarima. Ja sam ispala loša kad sam delila nule, i tu sam bila suzdržana, nisam ti rekla ni polovinu mišljenja mog. On je mene zamolio, došao do mene, spustila sam loptu, razmislila sam, možda ja grešim, ali ja osećam to. Ne opravdavam te za neke stvari, ali nemoj da misliš da njega ne krivim. Njega najviše krivim ( Mlađu) . Ovo su lične nominacije, mislim da si ti svesna šta radiš, ljudima poput tebe se ostaje u rijalitiju. Jednostavno, osećam negativnu energiju sa tvoje strane - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

I da nema Mlađe, ja ne bih imala dobar odnos sa tobom. Slažem se sa Zolom - to koliko godina imaš, mene ne zanima - zaključila je Matora.
Ja iskreno, Matora, htela sam da prećutim sve ove nominacije, ali ću na kraju zaboraviti. Ja tebe ne mrzim, ako misliš da te Mlađa laže, onda okej - kazala je Nina Jovani.

Iako je prvobitno rekla da ne može da nominuje Ninu, Matora se u međuvremenu predomislila, pa ipak svoj glas uputila zadrugarki, a u kući ostavila Nikolu Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si osoba koja je svesno ušla u rijaliti. Rekla si mi da se spremaš za četvorku (Zadrugu 4) - prozvala je Jovana Ninu još jednom, pa se osvrnula na Orozovića:
Što se tiče Orozovića... Smatram da sve radiš svesno, da se brecaš na ljude, da ako si siguran u svoje seksualno opredeljenje, ne treba toliko važnosti da pridaješ nekim stvarima. Nazivali su te manijakom , pa se toliko nisi bunio. Slažem se sa Mićom, ne znaš da sastaviš tri rečenice. To je što se tiče Orozovića, naravno da šaljem Ninu - rekla je Matora i time završila svoju nominaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Jovana Tomić

#Nikola Orozović

#Nina Babić

'