AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Sledeći sagovornik voditelja Ognjena Amidžića u interjvuima pre izbacivanja bio je Gagi Đogani, koji je ove nedelje imao nekoliko svađa sa Erminom Pašović, družio se sa Markom Miljkovićem i otkrio šta misli o Ivi Grgurić.

Ova nedelja, šta znam. Ja sam Marka doživeo kao svoju porodicu, kao svog. Sedi pored mene, svađe njegove mi padaju poprilično teško, naročito kada se zakačio sa Mlađom, ja sam sa njim dobar. Ovaj klip sa Lunom što je bio, prvi put je izleteo napolje, prvi put sam ga video uplakanog. Video sam da i dalje gaji emocije prema Luni. To je to što se tiče njega, prija mi njegovo druženje. Produkcija je napravila pun pogodak što ga je pozvala. Krenuo je pravi rijaliti, devojke su bacile oko na njega - istakao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta mi se desilo sa Ivom, ali sam imao potrebu posle pet meseci da kažem nešto što stvarno misliš. Do sada je sve bilo ovo, ono... Iva me je od početka "Zadruge" iritirala. Sve je radila ciljano, taktički. Razgovarao sam njom oko toga, ali se i dalje ne menja. Imao sam potrebu da ustanem zbog Filipa, on je moj drugar. Nisam ih video kao par, ja volim Filipa, zbog toga sam odreagovao. Iritira me strašno, morao sam to da joj kažem u lice. Ispalo je da sam ljubomoran. Podržavam ljubav, bio sam za to da Filip bude sa Jelenom. Ivi sam u lice rekao ono što pola stola misli. Rešio sam da za crnim stolom iznosim svoje mišljenje. Ona je naletela prva - ispričao je Gagi o Ivi.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet sam razočaran u Erminu. Ja sam se potrudio da joj spremim iznenađenje za Dan zaljubljenih. Snašao sam se, jutros je Jelena došla i ispričala koliko sam se potrudio, video sam srce jedno od pene, to je stajalo do nje. Ja sam je pitao odakle joj to, ona ga je uzela i bacila. Elem, očekivao sam da mi se zahvali što sam mislio na nju, ništa... Čudno se ponaša. Ljuti se, ne znam... Možda želi da skrene pažnju na sebe mnogo. Mislim da se malo uzvezdila, ima ratove, pola dana je namrštena - istakao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Gagi Đogani

'