AKTUELNO

Dobila je očevo priznanje!

"Luna ti je i te kako zamerila što si podržao Marka i Jelenu, da li si sada napokon zauzeo svoj stav?", glasilo je pitanje koje su predstavnici sedme sile postavili Gagiju Đoganiju, koji se trenutno nalazi pored svoje ćerke u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je tako izgledalo, nisam ja hteo da ih spajam. Ne znam kako je to napolju izgledalo, opet kažem da nisam radio na tome da spajam Jelenu i Marka, mi smo se spontano skupili. Rekao sam da ako se nešto desi između Marka i Jelene ja ću podržati, nisam znao šta se dešava spolja, znao sam samo da su Luna i Marko raskinuli. Kada sam video Lunu za Novu godinu, dosta dobro mi se držala, mislila sam da je prešla preko svega - objasnio je Gagi.
Ja sam došla za Novu godinu došla sam da pevam, zauzela sam drčan stav, nisam želela da patetišem i govorim da patim za Markom. Mislila sam da će on, poznavajući mene, a znao je koliko Marka volim, znati - kako se ja zaista osećam - prokomentarisala je Luna.
Ja i dalje mislim da se Gagi samo nije lepo izrazio, već da ne može da promeni moje razmišljanje - ubacio se Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde recite mi šta sam ja pogrešno rekao? Jeste se osećala neka enrgija po pitanju Jelene, postojalo je nešto u vazduhu, ali ja nisam mogao da reagujem. Mi smo se družili jer smo trebali jedno drugom, pronašli smo se. Meni je Marko bio veoma bitan kada je ušao, nas troje smo se uklopili - objašnjavao je Đogani.
Sada si potvrdio da si video ono šta sam ja videla! On je meni rekao prvi dan da je tačno to što sam ja videla, meni je bitno to što mi je otac potvrdii. Drago mi je što ja nisam ispala budala, koja nešto umišlja, da mi je rekao nešto drugo, bilo bi mi glupo da me laže. Rekao mi je da sam ušla kasnije, da bi oni bili zajedno - tvrdila je Đoganijeva.
Rekao sa da bi se desilo nešto između njih, istina. Opet razumem Marka, ovo je zatvoren prostor, emocije su pda nije bila Jelena, bila bi neka druga. Luna, ušla si na vreme. Da se desila ljubav između Jelene i Marka, ja bih se sklonio - istakao je Gagi.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Rijaliti Zadruga

'