AKTUELNO

Sve se desilo nakon žurke.

Taman kada su krenuli na spavanje, došlo je do svađe između Mateje Matijevića i Tare Simov. I dok ga je Tara uglavnom čašćavala sočnim psovkama, Mateja je odlučio da zviždi. Tara je rekla da je razlog za ovakvu njenu reakciju što više, nakon dve nedelje, neće da ćuti Mateji i da mu prelazi preko toga što u negativnom kontekstu, kako je navela, spominje njenu majku.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno sramota me je što sam bila sa tobom. Sada se peri... Mene je sramota i blam. Seljačino mala bezobrazna, klošarska! Možeš ti meni da se skineš s k*rca i ti da se teraš u tri pi*ke materine. Ne možeš ni da mi prismrdiš! Prost si, odvratan si... Kada budeš izašao odavde ljudi će tebe znati kao mog dečka. Seljačino bez podloge! Ti si ćelava mala majmunčina iz Pančeva. Nisi sposoban za više! Dve nedelje plačem, ćutim, ti me pljuješ... E, sada ću ja da psujem! Žao mi te je. J*baču p*rno glumica! Sram me je što sam ikada razgovarala sa tobom. Iskreno, kajem se - rekla je Tara, Mateji.

Foto: TV Pink Printscreen

Osveta! - povikao je Mateja.
A kako ti možeš da budeš osveta Anđeli Veštici? Ja kada se svetim, to boli! Puš*č k*rca iz Pančeva! Mami zviždi! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si rekla? - izjavio je Mateja.
Mami zviždi! To sam ti rekla. Hoćeš da ponovim još jednom? Mami zviždi! - nastavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mrš j*bem ti mater! - besan je bio Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'