AKTUELNO

Tolika ljubav, pala je u vodu...

Jovana Tomić Matora i u nastavku večeri pričala je sa zadrugarima o pozivu koji je imala sa Sanjom Stanković. I ovoga puta Matora je pričala o Sanjinom bivšem vereniku, i još jednom istakla kako smatra da njih dvoje sada žive zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla u "Zadruzi 1" ispričala sve to i rekla mi je da nikada nije mogla da voli muškarce. Ja sam joj rekla da ćemo svaku mesečnicu da slavimo, jer zaslužuje da je vole. Tako je krenulo. Meni nije normalno da ona njega zove. Malopre sam bila tužna, osećala sam krivicu, a sada osećam bes. Ko može da bude u stanu u pola 3 ujutru? Čujem da je neko. Ona je odbila poziv, pa nije htela da se javi, pa je opet odbila. Onda sam otišla u štalu. Ona meni kaže: "Muka mi je da ja budem veštica, dobro si naučila patetiku od Anabele" - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila zgranuta i šokirana. Ne mogu da verujem, tolika ljubav - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je samo čekala da ja nešto uradim. Ako ćemo iskreno, nema opravdanja za to. Ja ovde 24 časa mislim na nju. Da li je gore to ili ti koja me gledaš i znaš da mislim da tebe, a ti se viđaš sa bivšim dečkom - dodala je Jovana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'