AKTUELNO

Željko Mitrović ispunio je obećanje.

Nakon što je zaštitna oprema odneta u sve delove Srbije – centralnu, istočnu, južnu, zapadnu, severnu, kao i u Mačvanski okrug, „Pinkov konvoj solidarnosti“ vratio se u Beograd, ali tu putu nije bio kraj.

Naime, kao što je i obećao, vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović danas je u toku dana uručio zaštitnu opremu trgovinskim lancima u prestonici.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko je vizire uručio zaposlenima u supermarketima u Beogradu, kako bi radnici, a samim tim i potrošači bili zaštićeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Velika količina zaštitinih vizira stigla je i do zaposlenih u Hitnoj pomoći, koji su u prvoj liniji odbrane, a samim tim i veoma uhroženi od zaražavanja koronavirusom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je država obezbedila i više nego dovoljno zaštitne opreme za sve radnike u medicinskim ustanovama, Željko je odlučio da na ovaj način da svoj doprinos onima koji su najugroženiji u ovoj borbi.

Mitrović je zaštitnim vizirima snabdeo i zaposlene u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, a dodatna količina vizira biće dostavljena do kraja dana, kako bi svi vaspitači koji brinu o deci bili zaštićeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, osim što je zaštitne vizire podelio medicinskim ustanovama u Kragujevcu, Čačku, Nišu, Leskovcu, Jagodini, Zaječaru, Novom Sadu, Subotici, Kikindi i Zrenjaninu, Loznici, Šapcu i Banji Koviljači, Željko je ostavio i pakete sa vizirima za Kosovo i Metohiju, Paraćin, Ćupriju, Bor, Majdanpek, Sombor i ostale gradove u Vojvodini.

Pre toga, Mitrović je zaštitnim vizirima snabdeo i beogradske bolnice, ali i televizije RTS i Prvu, novinare štampanih medija, kao i Komunalnu policiju.

Željko Mitrović otkupio je čitavu proizvodnju zaštitnih vizira i ne namerava da se na ovoj akciji zaustavi. Vlasnik TV Pink namerava da zaštitne vizire podeli tamo gde je najneophodnije, ali i da svojim primerom  podstakne druge pojedince da pokažu humanost i solidarnost.

Autor: M.Đ.

#Hitna pomoć

#Pinkov konvoj solidarnosti

#Zvečanska

#supermarketi

#Željko Mitrović

<
'