AKTUELNO

Ovo mu je poručila.

"Filipe Đukiću, šta treba da se desi da bi stavio tačku sa Ivom, jer ispadaš budala?" glasilo je sledeće pitanje Ana Korać i Davida Dragojevića, postavljeno u emisiji radio "Amnezija", ali se pre njegovog odgovora Jelena Pešić obratila svojim roditeljima.

28. maja slavim dan kada sam preživela saobraćajnu nesreću, volela bih da dobijem kolač od mojih, to je lično moja slava - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da se desi da izađem napolje. Jednostavno sam takav, ne mogu. Kad me boli uvo, boli me... Kad ne, ne. Mogu da obavljam te osnovne funkcije, da spavam i prdim, ali ostalo... Ne znam kako da objasnim, ja znam kako se osećam. Ja sam se sinoć napio kao konj, nisam znao da idem kod Anabele u krevet, ko misli da sam radio zbog drugih stvari... Ne sećam se, nemam pojma... Kao kad sam Ivi izjavio ljubav, pa otišao kod Nataše. Mogu da završim u 20 drugih kreveta, to ne menja moje emocije prema njoj - počeo je da priča Filip, ali ga je Bora prekidao.
Pusti ga da priča, upadaš mu u reč. Sinoć sam ga prebila kao malog majmuna, ničega se ne seća, bilo je muke. Nećemo biti ni u kakvim odnosima, stavila sam tačku. Juče je dokazao dominantnost - upala je Iva u emisiju i govorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se sklanjaš od mene jer želiš ili zbog mene? - upitao ju je Filip.
Od njega, zbog njega, a iz budžeta se sklanjam zbog sebe. Da ne ispadaš više majmun, slon... A on će sada spavati kod Mione - odgovorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da spavam u govornici? - upitao ju je Đukić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

<
'