AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku!

Zadrugari su večeras imali prilike da pogledaju i video-prilog rasprave Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, što u njihovom odnosu i nije neka velika stvar. Njihova rasprava desila se u Rajskom vrtu, tokom koje je Mensur vređao i pretio, pominjući Vladimira Tomovića, dok se Mina raspadala od plakanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U Beloj kući zavladao je muk, zbog potresnih scena koje su imali prilike da vide. Nakon odgledanog snimka, glavni akteri dobili su reč.

Naša veza nije idealna, on ne zna na drugačiji način da rešava stvari, jednostavno. Umesto da promeni ponašanje i komunikaciju i tako nekim njegovim ponašanjem jedino je to ostalo da promeni, ne znam više ni šta da kažem - pričala je Mina.
U tom momentu kada sam besan, nema potrebe da neko bude pored mene, ja sam nju terao od sebe - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se svađam, niti bilo šta, Tara ovde ide i prenosi reči svom BFF(engl. najbolji prijatelj). Nastao je zbog toga ceo taj haos. Ja njega nikada nisam peckao, a mogao sam. U celoj ovoj priči Tara je po mom mišljenju kriva! On sam sebe veliča kao muškarca - rekao je Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i ja smo zajedno doneli zaključak: ,,Zar treba da verujemo nekome, ko bi se poj*bao na keca", ja sam tad bila u svađi sa Matejom. Ja sam ljuta i besna i da slažem se sa tobom i eto odrukala sam ga - odbrusila je Tara.
Ja sam tu shvatio, Mina je tog dana meni zamerila i Taru, i Lunu, i Anu bez potrebe. Ja nikada nisam imao ništa ni sa jednom, nisam imao ni komunikaciju. Smatrao sam da mi se to namerno radi! Ja sam sada video da Tara igra dvolično, taj dan mi je prenosila svaku informaciju, da sve namerno Mateja radi, ključna stvar, odavde idem brzo kući, ako budem imao šta da kažem za ovim stolom, a smatram da imam šta da kažem, ovo će biti moja zadnja rasprava sa Minom, meni se isto zgadilo ovo - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ja sam rekla, ovde je problem kod devojaka, ovde devojke vole da plaču, mole, ako raskinu, one odlaze da mole da se pomire, generalno pričam o parovima, ne o Luni. Da li je moguće da ona ne ustane i ode, ona klekne i moli, ja mislim da ljudi koji se posle 30 godina kada se razvode, ne reaguju tako. Toliko plakanje i histerisanje, kao da je, ne daj Bože neko preminuo - rekla je Jelena Pešić.
Ja sam svoje mišljenje o Mensuru rekao, mene on najviše nervira, ali ja njega ne provociram. Ja ću razgovarati sa njom, a ona ide i prenosi svom BFF sve, malo ćemo drugačije ovo - dodao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'