AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku!

Lepi Mića nastavio je sa podelom budžeta, sledeća na redu bila je Anabela Atijas, kojoj je javno još jednom pružio podršku zbog sukoba sa ćerkom Lunom Đogani i Markom MIljkovićem, pa joj je dao srednji budžet.

Naredni zadrugar kom je Lepi Mića dao srednji budžet bio je Edis Fetić, a potom i obrazložio zbog čega je to uradio.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo Fetić, odmah ću ti dati srednji budžet, a obrazloženje je sledeće - ja sam neko ko poznaje stvari koje ti radiš i neke priče i običaje u koje ti veruješ i u kojima ti pripadaš. On radi ono što je loše, svađe za vreme tvojih praznik tebi ne ide na obraz spominjanje tvoje porodice, smatram da ne bi trebalo da daješ svakome da dira to što je tebi sveto, a ti kršiš ta pravila. Zameram ti to što kada ti kada dođeš do zida, bacaš sve na humor, pa ispada smešno opravdanje koje ti daš i priznanje. Smatram da je tebi mesto pored tvoje žene i dece i mislim da treba da se vratiš svojoj ženi i deci. Sve što ti uradiš, okej, nemam ništa protiv toga. Draganine i tvoje svađe su prevazišle sve mere, tako da neke stvari treba da paziš - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić je neko sa kim ja ne provodim puno vremena, ali se družimo, nikada se nismo posvađali, pomognem ja njemu i on meni. On ima poštovanje većine zadrugara. On ćuti i pređe preko rasprava, ali bolje da to radi, nego da ulazi ovde u svađe, on je rekao da je pobedio. Nikola Orozović je predvideo da će dobiti najmanji budžet i da, dobio je. Ako si ti sav problem u rijalitiju stavio iza Brendona, onda ti nisi dorastao osnovnim stvarima, ti radiš sve na pogrešan način. Mislio sam da ti dam srednji budžet, ali posle sinoćnjeg komentara Marka Janjuševića kada je svima rekao, tj. ti kad si rekao da nisi hteo da mu daš da kupi cigarete, onda si ti obrazložio, jer si mu dao 250 dinara, a on je tebi vratio 150 dinara... Ti si tako rekao sinoć. Pričao si da je tebi Janjuš najbolji prijatelj ovde, a onda si rekao sve ono - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'