AKTUELNO

Za manje od dva sata kod Ražnatovića će se sjatiti brojni članovi familije, prijatelji i kolege kako bi proslavili rođenje Željka Ražnatovića, Veljkovog prvenca.

U porodičnoj vili porodice Ražnatović u Ljutice Bogdana na Dedinju večeras će biti upriličena gala fešta povodom rođenja Željka Ražnatovića, unuka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, a pripreme se polako privode kraju.

Foto: E-Stock

Dok mama Bogdana sa sinom Željkom odmara u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, njen suprug Veljko Ražnatović i ostali članovi porodice spremni su za veliko kućno slavlje povodom Željkovog rođenja. Večeras će ugostiti brojnu familiju i prijatelje, koje će na ulaznim vratima dočekati prelepa dekoracija u čast malenog Željka - baloni u bebi plavoj i srebrnoj boji, kao i onaj glavni, s natpisom "Baby".

Foto: E-Stock

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs

Podsećanja radi, Bogdana Ražnatović, supruga mladog kik-boksera Veljka Ražnatovića, porodila se danas i na svet donela njihovog sina, kome su odavno rešili da će dati ime Željko, po njegovom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu. Bogdana se porodila u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, carskim rezom, a beba i mama se osećaju dobro. Ceo porođaj je koštao oko 4000 evra. Podsetimo, Bogdana i Veljko su bili u dugoj vezi, a u novembru prošle godine su svoju ljubav krunisali brakom. Beba je teška 3kg i 360g, dugačka 53 cm, dobila je ocenu 10. Porođaj je obavljen pomoću carskog reza, a izvršio je doktor Milenko Proročić, koji je porodio i Veljkovu mamu Cecu, oba puta. Veljko je bio prisutan na porođaju.

Autor: D.T.

#Bogdana Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#Željko Ražnatović

'