AKTUELNO

Samo se šale?

"Da li misliš da je normalno što Ana flertuje sa Mensurom i to na isti način kao sa Davidom?" - pitali su gledaoci Lepog Miću. Ovaj ukućanin istakao je zatim kako se Ana mnogo promenila i opustila nakon što je njen dečko David izašao iz Zadruge. Dok je Mića pričao, došlo je do manjih varnica između Mine i Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam koliko je David zaljubljen u Anu. On se topi sav. Ja znam kako bi David reagovao, a Ana je jedna flegma. Ne znam šta se dešava, ali vidim to. Ana se opustila otkako je David otišao. Ne kažem da bi Ana prevarila Davida, ali da je David to uradio, ona bi mu j*bala majku - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, naravno! Ja sam devojčica - rekla je Ana.
Ana je devojka koja voli da se druži, ali očito to da Davidu ne odgovara. Ja odlično znam šta muškarac misli. I sada ponavljam: "Svaki muškarac voli kada mu se neka devojka udvara". Ja odlično znam što se Mina i Mensur ovde svađaju - dodao je Mića.
Vidi se po Mensuru da se odmah zacrveni - rekao je voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam šta je meni rekao David kada je izlazio. Zamolio me je da ne radim samo te dve stvari. Ja znam da sam u rijalitiju, a ne u biblioteci. Ja volim da se šalim i da se družim. Ja sam danas sedela s Mensurom pored bazena, onda sa Edom... Ništa loše ne radim. Ako moje "Ninjo" može da utiče... - pričala je Ana.
Njega si zvala: "Maleni" - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

A to nije isto. Ovo je šala. Znam šta Davidu smeta, ne smeta mu Mensur sigurno - dodala je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga