AKTUELNO

Žestoko!

Kada je Sloba Radanović u utorak ušao u "Zadrugu" i pevao na žurki, Marko Miljković ga je ogovarao i rugao mu se. Tom prilikom Marko je uporedio Slobu i Mensura Ajdarpašića, pa rekao i kako samtra da su obojica agresivni.

Foto: TV Pink Printscreen

O tome je Miljković pričao u emisiji "Pitanja gledalaca" pa je izbio haos između Mensura i njega.

Imaju tu crtu agresije, ne mogu da kažem da su isti. Znaju da se k*rče, a ne znaju da prihvate krivicu. Ja ih gledam kao šištavce. Dobri su to momci i Sloba i Mensur, ali bespotrebno je to šištanje. U mnogim situacijama i Sloba i Mensur su mogli malo da mućnu glavom. Mensur je malo agresivniji. Ja bih se i Slobi popeo na glavu da Luna nije u prvoj "Zadruzi" i rekla: "On je loše". Mene takvi momci iritiraju - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam seljak, prvo! On ima potrebu da šišti. Kad god prođem pored njega samo traži način da me isprovocira. Dobacuje kad ja prođem, gleda me s onim svojim poniženjem... To govori o njemu koliko bi želeo da bude ono što je umislio u svojoj glavi - rekao je Mensur.
Ti bi voleo da budeš Marko Miljković. Da li neko u Crnoj Gori priča: "Šištim?". Ja znam da bi ti voleo da budeš ja. Nađi drugu reč za "Šišti" - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.