AKTUELNO

Vratili su se na sinoćni karambol!

U toku je Igra istine, a naredno pitanje od strane Lepog Miće bilo je upućeno Kenanu Tahiroviću:

Da nije Rialde, sa kojom devojkom bi bio? - glasilo je pitanje.
Ne bih bio ni sa jednom - rekao je Kenan.
Ja znam da mu se dopala Dragana Spasojević, a to zna i Rialda - otkrila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje za Boru: O kojoj se devojci radi, kada si pominjao u svađi sa Sanjom?
Ne, to Milica aludira, odmah da kažem. Na tom se snimku vidi i glava, sve. Kazaću, poslaću napolju sve, devojka je iz Zadruge - odgovorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Minu: Kada smo pričali za Cara, rekla si da razlog svih konflikata jeste što ti ipak njemu ne možeš da pređeš preko onih reči?
Da mi je stalo, jeste, ali neke reči ne mogu da se oproste, ni sa moje strane. Nisam ni ja njemu ostajala dužna - počela je Mina.
Opet drugu priču pričaš, meni si sad rekla da ćeš me čekati - uključio se Car.
Nije mi dobro kako me je dečko juče davio. Stalno pokušavam da prebacim u glavi, bilo mi je lepo ovih sedam dana, bude mi sve super i onda mi u krevetu nešto zameri, meni se tada sve vrati. Dođe mi u trenutku da sve prekinem, ali se onda ohladim. Kao da želim da mu nabijem grižu savest, onda se ja loše osećam. Sada je moja majka ostala sama, drugačija je sada situacija u kući. Bio je bezobrazan prema meni, pa sam ja lepo pokušala prema njemu, ona svađa je bila potpuno bespotrebna, ne znam što me je vređao, ja njega nisam uvredila. Teško mi je, kao što znam da je teško i njemu, moje raspoloženje se brzo menja, napravila sam toliko gluposti, ne znam odakle da krenem kada budem objašnjavala mami - nastavljala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto mi ovako ne razgovaramo kad smo sami? - pitao ju je Car.
Ne možemo, ti si naporan, mi smo završili. Mislim da se veza nikada više neće desiti, ali bih volela sa njim da porazgovaram van, ja ću zbog njegovih najviše doći na finale. Ja ću ljudima prići, jer osećam grižu savest. On je shvatio kao da žalim za odnosom sa Mensurom - objasnila je Mina.
Ti u mene više nisi zaljubljena, krivi me za sve! - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim su zadrugarke nastavile da polemišu o tome ko je moralna gromada u odnosu na onu drugu, a svaka je imala drugačije kriterijume.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga