AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nadica Zeljković došla je na red u večerašnjoj igrici, gde su zadrugari trebali da opišu jednog od njih, a ostali su trebali da pogode o kome se radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo biće kod mene izaziva tako iritantno biće, prvo se oduševim sa ovim bićem, pa mi dođe da je ubijem, pa se smirim, pa se desi neka peta situacija, takvu oscilaciju mi prati. Ne znam da li da ćutim ili da ga vežem. Sa druge strane, opraštam, jer mislim da je vrlo dobar roditelj, da ne kažem odličan. Ne sviđa mi što udari na moralnost nas žena, mislim da se sa tim bićem nikad neću posvađati, ali nikad neću ćutati, ali će me izuvati iz cipela u momentu - ispričala je Nadica, a zadrugari su pogodili da je to u pitanju Kobra, a on ju je zagrlio.

Onda je i Nenad Lazić Neca dobio priliku.

Imam poštovanje prema toj osobi, iako ona misli da sam nekulturan i nevaspitan, iako smatra da nemam potencijala. Smatram da pljuje pogrešne i loše ljude, a podržava nemoral - rekao je Neca, a zadrugari su pogodili da je u pitanju Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da je elokventna i zna šta priča, ali ima tako lažan osmeh, osmehuje se lažno. Ima sistem više vrednosti - ispričala je Rea, a zadrugari su pogodili da je u pitanju Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga