AKTUELNO

Sve joj se skupilo!

Maja Marković se popodne ispovedala Đorđu Milutinoviću. Tarin ulazak, pored svih ostalih zadrugara, i Maji je uneo nemir. Naime, Tara je prenela Maji da joj je njen verenik zamerio to što se zbližila sa Milanom Jankovićem Čorbom. Oni su se sinoć odmah odvojili, ali je sve to dalo još veću sumnju svim ukućanima, koji su o tome jutros uz kafu komentarisali.

Jako mi je krivo sada. Zamerio mi je što je Čorba legao pored mene. Znam kako to napolju izgleda. Znam da je to dalo ružnu sliku - požalila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Delovala sam nepromišljeno i nesmotreno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih mogao ništa, jer je on u bolnici iz poštovanja prema njemu, ali ja vidim da se ti Čorbi sviđaš - rekao je Đole.
Rekao mi je da će da se udalji od mene, ali želi da se družimo. Sad smo odvojili krevete. Rekla sam mu da više ne prilazi da me grli - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da imam gard, bez obzira da li sam ja to ili nisam. Ne želim da povređujem Jovicu - rekla je Maja.

Kako će se ovo završiti, i da li će Čorba i dalje grliti Maju, ostaje da vidimo u narednim danima. Maja ima još jedan problem, a to je Alen koji je javno priznao simpatije koje gaji prema njoj! Definitivno joj nije lako! Podsetimo, Majin verenik i bivši zadrugar Jovica Putniković nedavno se probudio iz kome, nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu.

Autor: D.B.

#Zadruga