AKTUELNO

Nije htela da joj ostane dužna.

Marija Kulić privodi kraju svoju raspodelu budžeta, a trenutno deli male budžete.

Zvezdana dobija mali budžet, kao i Šebez. On me je razočarao što se odlučio da stupi u vezu sa najgorom ženskom osobom ovde, sa Draganom. Ja ne gledam šta je dobro za rijaliti, nego ovako. Verujem da si dobar, prema meni si kulturan i fin. Bio si mi u planu za srednji, videću ako nešto ostane. Tj. evo, daću ti od svog, da ne bi bilo da dajem isto tebi i Dragani, moram da te uzdignem od nje. Izvoli - rekla je Marija, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

I Jovani Matijević dajem mali, ne verujem šta dozvoljava sebi, da se spaja sa najgorima ovde zbog rijalitija. To mi nije iskreno, smatram da nisi potrebna rijalitiju, niti smrdiš, niti mirišeš, ali volim što si ovde, kulturna si i volela bih da budeš tu do kraja, ali da se ne hvataš za te neke priče - govorila je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra isto dobija mali budžet zbog ponašanja u rijalitiju, zbog priča koje su izneli o tebi, zbog svega - krenula je Marija.
Marija, prvo počistite ispred svog dvorišta - rekao je Aleksandra.
Ponižavanje što se tiče Cara, da plačeš, da izgubiš zbog veze sve honorare, to može da uradi devojka bez grama pameti. Došla si zbog para, a do sada ih nisi zaradila. Bila si oduševljena kada si igrala sa Kristijanom, videlo se da uživaš u igri - rekla je Marija.
Vi samo znate da nazivate devojke k*rvama, vaše mišljenje mi je nebitno - rekla je Aleksandra.

Mali budžet dobila je i Paula Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš stav kao Tara, to mi se sviđa kod tebe, stojiš iza svog stava. A danas šta sam čula to je katastrofa. Toliko si mi sada odvratna. Devojka koja jede svoje sline i tuđe, Bože mili, šta sve neću da čujem - istakla je Marija.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.