AKTUELNO

Gotovo je.

U toku je "Suđenje", a prvi slučaj koji je Jovana Tomić Matora dobila bio je vezan za tužbu Maje Marković, koja je tužila Sandru Rešić i Ivanu Šašić zbog cinkarenja da je probala stvari koje je dobila od Jovice Putnikovića, njenog bivšeg verenika. Nakon komentara mnogih porotnika koji su bili oprečni i žustri po Maju i Alena, došlo je vreme da sudija odluči ko je kriv, a ko nije. Ona će, podsećamo na kraju, imati završnu reč i odlučiće o potencijalnoj krivici tuženih.

Nakon završne reči Sandre Rešić, koja je ponovila izlaganje sa početka suđenja, ona je Maji dala savet zlata vredan.

Nemoj nositi tuđe stvari, ti si nekog povredila, mozak ćemo da ti probijemo sa ovim. Nećeš biti osuđena zbog mene, nego zbog drugih, od publike. Radi šta želiš - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ja nisam kriva, ne osećam se krivom, a sve što se dešava, ja ću komentarisati - dodala je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvari nisu bitne, jednostavno, mene je sve ovo pogodilo. Nedostaje mi sin, on mi je na prvom mestu, upala sam u plač, setila sam se svega, ispala sam gov*o prema nekome ko me je voleo. Ispala sam nečovek, imam potrebu da razgovaram sa njim. Krivo mi je zbog toga što sam uradila, ali ja sam se zaljubila u Alena, svideo mi se, priznala sam da sam ga i zavolela. Postavlja se pitanje zašto sam plakala, opet ću reći - osetila sma krivicu. Mića je sve video, savetovao me je da razmislim o emocijama. Ja sam to Alenu rekla i pitao me je da li volim Jocu, ja sam rekla: "Ne znam". Prošla su dva dana, ja sam shvatila da ja bez njega ne mogu, samo ga gledam, pitam gde je i ostalo. Samo mi je trebalo vremena i to je sve. U tom trenutku sam se pogubila, sve mi se vratilo, i uspomene i sve - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Jovana Tomić Matora dala svoj završni komentar.

Smatram da ne mogu sada Bog Otac da te okrene kada nekog voliš. Ovde su ljudi koji sumnjaju i koji su izneli svoj stav. Ti ne možeš da budeš pod uticajem, ako si ušla u sve sa jakom emocijom. Znam da ima emocije. Optužnica je odbačena - rekla je Matora za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.B.

#Zadruga