AKTUELNO

Kao i svakog petka, "Zadrugarski vremeplov" donosi nešto što svi vole da vide. Ovo su naši zadrugari kakve ih ne znate!

Vreme je za još jedan "Zadrugarski vremeplov" koji je svakog petka na najčitanijem i najbržem portalu u Srbiji! Pink.rs vam donosi još zanimljivih fotografija naših zadrugara, a ove nedelje, odlučili smo se za lepoticu koja je u Zadruzi poznata po oštrom jeziku, ali i romansi koju je donedavno negovala sa svojim cimerom.

Foto: Privatna arhiva

Ova atraktivna Sarajka živi u Beogradu, gde je započela i muzičku karijeru na kojoj joj mnogi zavide. Ona je kao motiv za ulazak u rijaliti navela još bolju promociju u svom poslu, ali i želju da je široke narodne mase upoznaju u još boljem svetlu.

Foto: Privatna arhiva

Rialda Karahasanović u Beloj kući važi za jednu od najlepših zadrugarki koja je od samog ulaska u isti, česta meta svojih cimera. Podsećamo, Rialda je nedavno stavila tačku na odnos sa popularnim modelom Kenanom Tahirovićem, a šta će se odvijati u nastavku, ostaje da saznamo.

Foto: Privatna arhiva

Rialda je kao što smo već istakli, lepotica koja je u Zadruzi napravila ozbiljan haos kada su u pitanju muška srca! Pored Kenana, za nju se vezuje i zadrugar Vladimir Tomović, za kog je i sama rekla da je njen tip muškarca. Podsećamo, tokom emisije "Pitanja gledalaca", istakla je da sa njim igra igru "Mačke i miša".

Foto: Privatna arhiva

Takođe, pored ove dvojice zadrugara, za nju se interesuje i Fran Pujas koji je sa njom sve bliži, što mnoge ne čudi, s obzirom na to da je i kao dete bila lepotica. Ona je od malih nogu pokazala naklonost ka muzičkom svetu i sceni, te vam u nastavku donosimo fotografije sa njenog prvog muzičkog pojavljivanja.

Foto: Privatna arhiva

Ono što se može primetiti jeste to da je kao dete imala predivne lokne koje su na zadrugarkinom licu bile svojevrsna vrsta ukrasa, dok je danas najčešće možemo videti sa kosom koja pada ravno. Međutim, ono što je neosporno jeste to, da se njen izgled nije promenio i da je i dalje zadržala osobenosti svog fizičkog karaktera koji i te kako pleni.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je izrasla u pravu lepoticu, a šta će se dešavati sa njom, pratite svakog dana u rijaliti programu "Zadruga".

Foto: Jelena Simonović

Autor: Dubravka Bošković

#Zadruga