AKTUELNO

Ipak je na kraju karta pala na Tomu.

Jovana Tomić Matora glasala je za Tomu Panića, zbog njegovog stava i par svađa koje su imali, gde je on isticao životno iskustvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo kako je Milica Kemez sinoć bila uobražena, Mina takođe. Ušla je sa stavom da je najlepša, da se sve devojke ružno oblače. No, Nataša Radan mi je uobražena, jer smatram da je taj njen stav maska, jer je nesigurna, navodim nju - rekla je Aleksandra.
Ja se slažem sa Aleksandrom za Natašu, zbog njenih reči po ulasku. Ali ću ja navesti Cara - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović naredni je komentarisao svoje cimere:

Ovde postoje ljudi koji su uobrazili nešto, a nemaju pokriće za to. Jovana jeste možda nadmena ili nepristupačna u nekim momentima, jer vidi neku pretnju ovde, ne mogu je navesti. Moram i Taru da navedem, jer ta devojčica radi ovde jako ružne stvari, neartikulisana je i pravi prijateljima velike probleme. Pakosna je. E, moram i Milicu Kemez da navedem. I Tara i ona su uobrazile da su velike zvezde, Tara je čak umislila i da je dobra pevačica, pa nam probije uši ovde. A Toma... Ja čak i verujem u neke njegove priče, ali ja nisam video da je Svilajnac neka metropola, a odatle si i ti došao. Malo deluje nadobudno i izveštačeno to što govoriš. Jedino Mina nije uobražena od devojaka iz prošlih sezona, ona je samo nevaspitana, jer je svesna izgleda i koristi to. E, i Car je uobrazio neke stvari - rekao je Tomović i glasao za Tomu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga