AKTUELNO

Napravio pometnju!

U večerašnjuoj emisiji "Gledanje snimaka" prikazan je i klip razgovora Milana Jankovića Čorbe i Mine Vrbaški. On je u pabu pričao sa njom o Filipu Caru i nabrajao njegove mane sa Minom, a Vrbaški je pričala da joj se Filip zgadio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem. Bilo šta da komentarišem, nije mi jasno, ja sam isto u svakom razgovoru pričao da je volim, pa je ne volim. Mislim da smo slični dosta - rekao je Car.
Mi smo apsolutno isti. Samo nekad on bude blaži, nekad bude gori. Ja zapamtim šta njemu ne odgovara, pa malo podbodem sa strane - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zna se kakav je Vladimir prema prijateljima, a kakav prema onome ko mu nije prijatelj. Đoletu sam rekao sve najgore o njoj, Filipu sve najbolje. Oba su istina, ali sam Đoletu prijatelj. Svaka osoba u sebi ima i dobre i loše strane... To što Mina ima 98% loših stvari... Sad šta smo mi radili u krevetu, da li me je ona mazila, grlila, ja to neću da izgovorim. Ja te igre ne radim. Vidim da su opet u vezi - pričao je Tomović.
Reci da li te je poljubila u usta. Ako te je poljubila u usta, završila je sa mnom za sva vremena. Reci mi da li te je poljubila u usta? - doobacio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se nismo pokrivali preko glave i nismo se ljubili, nismo imali nikakav poljubac. Da li smo se ljubili u usta? Lažete svi - pitala je Mina.
Daleko bilo... - odgovorio je Tomović.
Zašto si ironičan? Nemoj da igraš igre sa mnom - dobacio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je problem ako je poljubila, a ne da li ga je marnula za k*rac ispod pokrivača ili joj je on gurnuo prste, kao što obično radi - ubacio se Marko Đedović.
Pitaću Minu jednu stvar, pošto si rekla da ja lažem. Da li si ja lažem kada sam rekao da je na tvoju inicijativu bio jedan pokrivač? - pitao je Tomović.
Ja sam tako namestila, ti se nisi bunio. Sada ti reci da li smo bili intimni? - uzvratila je Mina.
Ja ću biti fer prema tebi, kada ti budeš bila prema meni - odgovorio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda ću da krenem da se svađam i da ga diram da bi rekao da li je to istina. Moja majka i baba te najviše vole - urlala je Mina.
Tražila je ispod jorgana da dobije ovo - dobacio je Lepi Mića.
Sada znajući Minu, ja treba da kažem da je dobra. Ne, Mina želi Caru da napravi konflikt. Tačka i kraj - poručio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.