AKTUELNO

Haos pa suze.

Nakon zanimljivih tema i pitanja koja su postavljena tokom ovonedeljnog "Pretresa nedelje sa Milanom" na red je došla i naredna tema koja se ticala Maje Marković i Alena Hadrovića, kao i njihovog odnosa nakon raskida. Ona je prvo otkrila kakav je odnos između njih dvoje nakon odvajanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Alen i ja nismo zajedno, ali pričamo, šetamo...Ne znam, naš odnos nije definisan. To smo rešili, Alen zna šta se desilo, i da ja nisam imala lošu nameru, svestan je da je između nas dvoje sve prijateljski - dodala je Maja.
O čemu razgovarate? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa uobičajeno, smetaju mu moji postupci, govorimo o vezi, o svemu. Moje drugarice znaju kako se ja osećam, ja sa njima pričam, i svi znaju kako mi je, samo ne pokazujem. Teško mi je što znam da je tu. Zagrlimo se ponekad, ali to nije to - odgvorila je Maja.
Ivana, ustani i ti. Nisi podržala u nijednom trenutku Alena, i način na koji je ostavio Maju? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Bila je loše plakala je, ja sam je odvela u radio kako bismo pričale. Ja sam sve rekla realno, i iznela sam svoje mišljenje, ja neću da pričam šta ne mislim. Ona moje mišljenje ne uvažava i radi šta je njoj bitno. Rekla sam da ne podržavam što je na sve te napade od tog dana i on morao d austane i da je povredi, on je dao ljudima za pravo da i oni skoče na to. Ona ni na Natašu ne reaguje, nasmeje se i ćao. Ona nema lošu nameru, i ne vidi zlo u ljudima ko god da joj nešto kaže, ona vidi dobro u ljudima. Po mom mišljenju ona je previše mlada ušla u brak, pa se verila, pa ušla u rijaliti i zaljubila se. Ona nije imala vremena da se posveti sebi i da razmišlja - rekla je Ivana, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne petljam se, ali vidim da se i on povukao. Ja ne vidim šta sam ja pogrešno rekla. Ja sam prva podržala, a on to niakda nije rekao. Ja verujem da je iskreno, i neke situacije su mi čudne, ali to nije moje. pričala sam i sa drugim ljudima, a i oni misle isto što i ja a niko neće da se zamera sa njim, jer on ima neki pogled, jer je prgav i teške naravi. Takav je dečko. Sve što se desi, usmereno je na Maju . Ali ona je srećna, i zaljubljena u njega, znam šta ona meni priča. Legne, pokrije se preko glave i plače i znam šta misli - otkrila je Ivana.
Jesi videla kako je ona senzualno ljubila Đorđa? - nastavio je voditelj Milan Milošević.
Iz ugla slobodne devojke je normalno, ali za nju nije, a ja da sam zauzeta ja ne bih to, ona u tom trenutku nije razmišljala. Kroz život ima tok, i neke stvari treba da dođu u svoje vreme, i da prvo upoznaš sebe, pa tek onda da shvatiš šta želiš, jer drugačije ne možeš - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je to stara Maja? - glasilo je pitanje.
Ista mi je. Moj i njen odnos je isti. Mi se niakda nismo svađale, niti sam ikada posumnjala u naše prijateljstvo - rekla je Ivana kroz suze.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga