AKTUELNO

Hit!

Još jedno pismo Velikog šefa stiglo je na adresu zadrugara ove srede. Zadrugari su već prethodno bili uzbuđeni, jer su znali da se pismo odnosi na "Radio Amneziju", a znajući Boru Santanu, oni su očekivali jedno uzbudljivo popodne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovonedeljni vođa, Milica Kemez pročitala je pismo adresirano na Belu kuću.

Dragi zadrugari, šaljemo dnevnice za radio emisije. Bora će dobiti 800, a Filip i Janjuš po 500. Budite zabavni i duhoviti - glasio je deo pisma.

Milan Janković Čorba je potom pozvao sve zadrugare da se počaste povodom rođendana njegovog sina. Naime, on je dobio hranu i piće koju je rešio da podeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su odmah zauzeli svoja mesta, a Bora je najavio kakve će teme danas obrađivati u svojoj emisiji zajedno sa gostima koje će domaćin ugostiti u svojoj autorskoj emisiji. Nakon njegovog obraćanja, Čorba je još jednom čestitao svom sinu rođendan i obratio mu se putem emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Duvaću svećice umesto tebe. Budi srećan, veseo kao sva deca! Znam da nije lepo što nismo zajedno, ali znaj da sma uz tebe, sine. Ja ću sada pročitati pesmicu za mog sina - rekao je Čorba, pa najavio pesmicu koju je napisao zajedno sa svojim ocem za njegovog sina.

Detaljnije u nastavku, u video - prilozima. 

Autor: D.B.

#Zadruga