AKTUELNO

Raskrinkavanje!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Marku Đedoviću.

Koje je bilo prvo pismo (Tomovića i Jovane)? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su izostavili jedno pismo, koje smo Milica i ja čitali u garderoberu. Nije bilo prvo, ali je Tomović pitao nju sa kim bi pre bila. Krenulo je od Stanije, kako će je dočekati, pa onda zaokruživanje "DA, NE", i na kraju je bilo to pismo: "Da li bi ti se više svideo ja ili on?". Mi smo protumačili da se to odnosilo na Anđela. Jovana je rekla da je Tomović stavljao zid oko nje, da joj ne bi prilazili muškarci. Takođe, mislim da Milica ne laže o tom pismu na kartonu od keksa. Nije luda, mi smo bili sami u kući, nije budala da traži nešto što ne postoji. Apsolutno mi je jasno sve. Najveća ljubav je između Jovane i Tomovića, ona je sada povređena zbog šlaga, to ju je najviše povredilo, jer se zaljubila u međuvremenu. Ja do sada u procenama nisam pogrešio. Siguran sam da su njena osećanja povređena. Sočiva i budalištine su mi presmešne - rekao je Đedović, a odmah je Milan pročitao pitanje i za Jovanu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne glumi žrtvu. Dobro si prošla, jer nisi čula da je Tomović potvrdio istinu, a ne tvoju priču - glasio je komentar publike.
Ja olovku nisam uzela u ruku, nikome pismo nisam napisala. Neki ljudi su prodali dušu đavolu - ustala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Životom mogu da tvrdim da je najzaljubljenija i da je 70 puta više ona zaljubljena, nego on u nju. Razočarana je, hoće da se pere. Napolju joj niko ne veruje. Pratim i žurke, sve sam pratila, poglede, gde je Tomović, kako ga gleda... Lukava je, zato je zovu i lisica, bezobrazna je. I ta sočiva, čujem da ima rezervna. Takvu devojku ne bi čekao niko. Luka te ne čeka. Ni Maju - istakla je Marija.
Brinite ko Vas čeka - odgovorila je Jovana.
Ti misliš da si najpametnija, a mi glupi. Ti si zaljubljena i bezobrazna - dodala je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.