AKTUELNO

Evo šta je zadrugarima zaparalo uši!

Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić je u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" ispitivao i Jovanu Ljubisavljević.

Ti si ovih dana iznela svašta nešto, priznala da si bila stub svoje porodice, da je tvoj otac varao tvoju majku, Luka tebe, da zato mrziš muškarce. Ispričaj nam više o tome - rekao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam rekla da je otac varao majku, nego da je bilo tu problema. Ono što je Kristijan rekao ja sam potvrdila. Moji roditelji su se mladi uzeli i dobili mene, normalno da je bilo turbulencija, sa 20 godina su me dobili, posle 7 godina je došao moj brat. Od tada, pa do dana današnjeg smo svi zajedno. Za Luku sam rekla da kada smo ušli u vezu, da sam postala Miss model Srbije, bili smo na početku odnosa, praktično smo se upoznavali. U samom tom periodu se desilo da sam morala da otputujem u Kinu, kada sam se vratila čeprkala sam i našla neke poruke. Pronašla sam poruke do tri različite osobe, ali je to sve demantovano. Što se tiče porodice, moj tata je odrastao devedesetih i gradski tip je, borio se za nas, od dinara pravio 10. Ja sam na roditelje ponosna. Da, živimo u malom stanu, ali ja sam prebogata, jer imam i živu i zdravu i baku i deku i svi se borimo - rekla je Jovana.
Da li je šlag voljene osobe izazvao erupciju besa? - pitao je Nemanja.
Nije šlag Vladimira Tomovića izazvao erupciju besa, on je samo bio kap koja je prelila čašu - odgovorila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si svašta pričala zadrugarima o tati, da li koristiš njega da im pretiš? - pitao je Nemanja.
Ja sam izgubila potpunu kontrolu tada, to je izašlo iz mene. Ja sam trpela ovde kroz neki osmeh - krenula je Jovana.
Kakvu torturu si ti trpela? Komentare za svoja dela? - pitala je Marija Kulić.
Moj tata je dominantan u našoj porodici, mama fina i povučena. Ja sam uvek uz majku videla da tako treba, ali sam shvatila da imam više tatinih gena, ratobornost koja je ovde izašla na videlo. Ja sam to iznela, zadrugari imaju sada pravo da komentarišu, objasniću to kad dođe mojih pet minuta, volela bih da to ne bude sada. Ja sam iskrena, ne glumim, ko bi mogao toliko da plače, da crveni. Meni ovde niko ne veruje - dodala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su primetitli da si neraspoložena kada je on u priči sa nekom devojkom, a da jesi kad nije, kao i da si se oraspoložila kada je sve ono rekao Zerini. I šta je bilo u šteku sa Čorbom? - rekao je Nemanja.
To nema veze sa Zerinom, ona me je ovde branila. Možda je do mene greška, što ja nemam neki krug prijatelja, nego pričam, pa se proširi priča. Ovde svako ima pravo na svoje mišljenje, ja neću dozvoliti da padam. Nisam loše zbog toga, ja nemam ništa sa tim. Niti mi se on dopada. Sa Čorbom se nisam ljubila, to smo rekli, vidi se da nema ničega, kao ni sa Vladimirom, ali je on rijaliti igrač, pa je iskusniji u tome. Bila sam loše, sedela i pričala u pabu sa Čorbom, onda je došao i Kristijan, pretpostavila sam da je strim na pabu, pa sam htela da odem krišom da mu kažem sve to. Mislila sam da se možda neće čuti, ni videti, ali poljupca nije bilo - odgovorila je Jovana.
Sve se to desilo posle šlaga, da li je tebi bilo lepo da pričaš sa njim? - pitao je Nemanja.
Meni je je lepo da pričam i sa Čorbom, i sa Đoletom, i sa Monikom, sa ljudima na koje ne utiče crni sto. Meni niko ne želi da čuje i sasluša moju stranu priče - istakla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.