AKTUELNO

Spektakl na sceni!

Bora Santana je odlučio da na "Novogodišnjoj Zadrugoviziji" nastupi sa svojom prijateljicom iz detinjstva, Jovanom Tomić Matorom, kao i sa pevačem koga poznaje preko deset godina, Mišelom Gvozdenovićem. Ovaj trio izveo je pesmu "Keskandžika", koju u originalu izvodi Zvonko Demirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su opravdali očekivanja i odmah pokazali energiju, koja je pokrenula sve u studiju. Svi su sa osmehom pratili nastup, uz konstantne ovacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel je prvi zapevao i oduševio sve prisutne, dok su Bora i Matora napravili pravi spektakl na sceni specifičnim kostimima i koreogrefijom. Svi članovi žirija bili su na nogama tokom njihovog nastupa! A najveća pažnja bila je usmerena na Jovanu, koja je promenila i boju kože, kako bi se prilagodila pesmi.

Nastup ove grupe možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri je nakon ovog nastupa izneo svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je moj omiljeni lik. Mišel, ne sećam se da smo zajedno pevali, ali ti fenomenalno pevaš! Boro, odličan si, najkompletniji ste mi bili! Nisu nas bolele uši - rekla je Maja Nikolić.
Matorić, ludilo si, kao i svaki put! Ti si, Mišel, sve bolji i bolji - rekao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, kad ćeš za Frankfurt? Ubiće te Milica - našalila se Sandra Afrika.
Oduvali ste, ljudi! Sve mi se dopalo. Matora, energija na vrhuncu. Mišel, tako ti dobro stoji taj stajling, pravi si dasa - rekla je Ljupka.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku ovog teksta možete pogledati komentare stručnog žirija.

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Mišel Gvozdenović

#Novogodišnja zadrugovizija

#Zadruga 4

#Zadrugovizija