AKTUELNO

Veče iznenađenja!

Večeras se u Beloj kući održava emisiji "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je postavljeno za Sanju Stanković :"Zašto si plakala danas na ljuljašci?"

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga što ej Anđelo branio Natašu, a mene nije! Ispao je loš prema meni, a ja na neke stvari ćutim i trpim kako ne bih njega izgubila, a sebe sam izgubila - rekla je Sanja.

Naredno pitanje je za Tomu Panića: "Prevario si Javno majku svog deteta i misliš da imaš pravo da joj prebacuješ druge momke?"

Ja sam rešio da joj se javno izvinim za sve što sam radio i izgovorio! Ja osećam potrebu da se izvinim njoj i njenoj porodici - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre sam mu rekla da smo svi mi različiti, ja smatram da imam pravo da se borim za svoj brak i objasnila sam mu da nije sve u parama! Meni prija i da mi donese plastičnu ružu, i da samo ćuti! Ako hoće da mu oprostim mora da mi da znak pažnje, neka me poljubi, kaže nešto lepo, neka mi skuva kafu a ne samo da me kritikuje. On meni ništa nije dao za rođendan, a Kristijan je došao i doneo mi plastičnu ružu. On ne zna da pokaže emociju, samo bes i ironiju, ali ja ga znam kako diše i javno mi se izvinio i ja prihvatam izvinjenje - rekla je Nadežda.
Opet me ponižavaš kao muža - rekao je Toma, i napustio Belu kuću.
Smeje ti se narod, ne pravi budalu od sebe - rekla je Marija.
Je l ti je rekao da te voli? - provocirala je Miljana.
Ćuti, neću da te bijem na Božić - odbrusila je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga