AKTUELNO

Hit tokom emsije.

U toku je radio - emisija "Delegati" a naredni gost koga su domaćini ugostili bila je Zerina Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas ste mi jako interesantni i zanimljivi, međutim, malo se ljutim. Neću navoditi koje stvari i šta, ali čujem da neki ukućani nešto kao ptičice cvrkuću. Ja sam uvek za zezanje, i vi to znate, ali kada su ozbiljnije stvari u pitanju, ja ne mogu da ostanem imuna. Radi se o jednoj mojoj povredi, leve strane lica, znam da se zezate kako ja spavam, a sada ću da objasnim - rekla je Zerina.
Imam osetljiv taj deo oko očiju, i zato spavam tako, sa otvorenim očima - objasnila je Zerina, potom je Janjuš pročitao pismo za Ivanu Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćao zlato moje, prošlo je tri nedelje od našeg poslednjeg kontakta, a ti si sve bolja. Ne zna se koliko momaka imaš i sa kim si, imaš mnogo Instagram grupa, imaš sa Anđelom, sa Janjušem. Ima profil Nikola gušter, donja crta Ivana cvetić, a taj profil ti vode Kaća i Janja. Ima stranica Cvele afteraš i Ivana zenba. Najmanje pratilaca ima grupa Ivana ribica. Ne brini, sigurno će se taj profil ugasiti uskoro. Jedva čeka mama da izađeš - glasio je deo pisma.
Ozbiljno ste bolesni, i jako ste bezobrazni - nasmejala se Ivana, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Smešno je i hvala vam puno, divan sam projekat bila. A što se tiče Vlade, mi se družimo, ja ništa ni sa kim nisam imala, niti ću biti u vezi sa bilo kim - rekla je Ivana.

Oni su nakon toga komentarisali malopre pomenutu haljinu, za koju se ispostavilo da je njena, a tokom emisije, obećala je da će je doneti. Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga