AKTUELNO

I dalje je haos!

U nastavku svađe oko Miljane i Marije Kulić, Marija se pravdala da je više pazila na Miljanu, nego na druge dve ćerke, a zadrugari su govorili kako je Miljana njima ispričala mnogo goru vezu o svađama svojih roditelja.

Miljanu smo najviše čuvali, mazili, pazili. Najviše njoj kupovili, igračke, odeću, more, provod, šetnja po parkovima, ljuljanje na kolenima... To Tijana i Ana nisu imale - pravdala se Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je meni na telefonu pričala mnogo goru priču - istakao je Đedović.
Znaš kakve su to svađe, šta rade oni - dodao je Zola.
Pa ti si meni rekao da je tvoja majka htela pištoljem babu da ubije... Pričaj šta si pričao o svojoj porodici - odbrusila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je stvarno pričala gore stvari o porodici, imala je ispovest. Da su se Siniša i Marija svađali, da je bio ljubomoran, da je ona izlazila... - govorila je Matora.
Gde sam ja izlazila? - pitala je Marija Miljanu.
Jednom kad smo izlazile mama, Tijana i ja u kafić gde se sluša jača muzika, nije hteo tata sa nama - odgovorila je Miljana.
Pa da, jer Siniša ne sluša haus muziku - istakla je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

A za more? A što je pričala da je Siniša hteo da zakolje Zolu. Da je pretio i pred Željkom, onda za prsten da je izmišljena priča. Jednom prilikom mi je rekla da se neki ludak zaljubio u Mariju, Bojan Tomović, da je Siniša i njega hteo da ubije. Miljana je rekla da takve stvari doživljava od početka života. Meni je Miljana rekla da su to njene stečene nestabilnosti, a ne zbog meningitisa - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.