AKTUELNO

Na Tamiškom keju u Pančevu je u toku potraga za dečakom Draganom Drljićem (15) iz ovog grada, koji je nestao juče oko 11 sati prepodne.

Svi raspoloživi resursi policije rade na pronalasku petnaestogodišnjaka Dragana Drljića koji je juče oko 11 sati prepodne nestao na Tamiškom keju u Pančevu.

Dečak je poslednji put viđen oko 15 sati upravo na Tamiškom keju, gde je sada u toku i potraga. Kada je poslednji put viđen, dečak je pričao preko telefona.

Foto: Privatna arhiva

Na ovo mestu, stigli su i ronioci Žandarmerije, koji će pomoći u potrazi za nestalim tinejdžerom.

Kako saznajemo, policija obavlja razgovore sa svim osobama sa kojima je bio u kontaktu.

Foto: Beta

Takođe, policija je pretražila i okolinu oko Tamiša gde je pronađen njegov bicikl. Ronioci Žandarmerije su danas oko 15 sati stigli u Pančevo i krenuli da pretražuju reku.

Danijela Drljić, majka nestalog dečaka zamolila je svog sina da se vrati kući i poručila mu da će se svaki problem rešiti. Ona je njegov nestanak policiji prijavila juče oko 16 sati.

Foto: Kurir.rs/DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Dragane, ako kojim slučajem ovo dođe do tebe, znaj šta god da te muči sve će se rešiti! Svima je mnogo teško, znaj šta god da je sve ćemo rešiti, samo se vrati kući da te zagrlim. Važno je da znaš da te svi volimo, brinemo za tebe - poručila je kroz suze majka Danijela.

Foto: Kurir.rs/DAMIR DERVIŠAGIĆ

Očajna majka je od ranih jutarnjih sati sedi na obali na Tamiškom keju, tačnije na mestu gde je dečak poslednji put viđen, u nadi da će se njen sin pojaviti.

Njegova majka je rekla i da je Dragan navodno bio tužan zbog raskida sa devojkom s kojom je bio u vezi samo mesec dana.

#Dečak

#Potraga

#Tamiš