AKTUELNO

Au!

U toku je raspodela budžeta, a naredni budžet koji je ovonedeljni vođa, Vladimir Tomović dodelio, bio je za Natašu Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koja mi nije jasna. Suviše hrabra, luda, postojana za ono što reprezentuje. Ume da pokvari sve odnose u kući, i da se svađa sa svima bez razloga. Ume i da ih izgladi, jer joj se može. Volim je na poseban način, ali mene niakda nije izdala, imam vere u nju. Nemamo ništa sad zajedničko, ali znam da može da čuva tajnu, srednji budžet je odraz našeg stanja - rekao je Vladimir.
Očekivala sam srednji, jer sam videla kako si delio ostale - rekla je Nataša.
Tebi sma samo jednu situaciju zamerio, tebi najviše, ali eto, rekla si da si pogrešila, ja sam ti to rekao kao prijatelj, u 4 oka. Ja sam se tada zadužio - smejao se Vladimir, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Aleksandru Nikolić. Nemamo neki odnos, okej smo, ćao, dobro si, i to je to. Niti je volim, niti ne volim. Imali smo svađe, rasprave, neke malo lepše odnose, ali sada smo nedefinisani. Nismo drugovi, ne volimo se, ne mrzimo se. Nemam volju ni da dam komentar .Ona je sada dobra, ali ranije nije bila, dobra je u poslednja dva meseca. Čuo sam da ti se ide... A to je nagore, ima još dosta do kraja, ostalo je da se pokažeš malo bolje, zato zaslužuješ podršku . Ne verujem ti ništa, jer ako imaš izbor između dva muškarca, za kog god mi kažeš, ja ti ne bih verovao, na keca - rekao je.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana mali budžet. Razlog je sudžuk, za koji si rekao da nemaš, a sutradan si ga iskoristio za snimanje emisije. To je bilo za Božić. Sećaš li se da sam ga tražio? - pitao je Vladimir.
Vi ste uzeli za emisiju, ne znam ko ga je sklonio sa stola - dodala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sutradan si držao ceo prut sudžuka i rezao ga. Zato sam rekao da moram da ti kažem, da, čitav prut! Nemam dileme, on bi bio ili srednji ili veliki, a nisam verovao da ću da doživim da mi ne daš nešto. Toga dana sam ja shvatio neke stvari da neke stvari ljudima mogu da kažem, i da imam i da nemam. Zamerio sam ti kao bratu rođenom - rekao je Vladimir.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga