AKTUELNO

Neprijatno veče za ljubavne parove.

Emisija "Pitanja gledalaca" i prethodne noći je dovela do tenzije među zadrugarima, pa su i njihovi odgovori doveli do novih turbulencija u prijateljskim i ljubavnim odnosima.

Na samom startu Nenada Aleksića Ša je saseklo pitanje o njegovoj supruzi Ivani, kada mu je data naznaka za moguću vezu nje i Vladimira Tomovića. Nije mu bilo prijatno, pa je izjavio kako bi ga to dotuklo, pogotovo zato što se radi o osobi sa kojom je dolazio često u konflikt .

To bi bilo pakleno, ubilo bi me, užasno pitanje i užas bi bilo! Ne pitam se ja o njenom životu, ali to bi bilo baš, na sve ovo, bam! Možda i jesam zaslužio, direktno osoba sa kojom sam se svađao! Smorilo bi me, saseklo bi me, bilo bi mi užasno, užasno bih se osećao! - rekao je Ša.

Mnogi zadrugari su shvatili da on i dalje voli svoju suprugu, što je povredilo Taru Simov, koja je imala i komentar na sve to, a onda je i tokom pauze u emisiji nastavila sa dramom zbog njegove izjave.

Ja da volim nekog, ne bi me dotaklo nešto! Ne, da je ustao i da je drugačije odreagovao, samim tim bih i ja odreagovala drugačije! Ja ne tražim od njega da laže - rekla je Tara.

Pitanja su se nizala, pa su gledaoci podsetili njih dvoje na Tarino šamaranje i upitali da li bi suprugu više poštovao da mu je i ona priređivala tako nešto. Tara je nakon tog svog ispada priznala da se kaje, te da ne ume da se kontroliše kad je ljuta.

Meni je Nenad rekao da se nikada ne bi razveo od supruge, da mogu da budem druga, ali da se ne viđam ni sa kim - ubacila se Tara.
Uopšte nije tako bilo! Tarinih laži mi je pun k*rac, nikada nisam rekao da si druga, ti si rekla da nećeš da budeš druga, ili prva, ili ništa, ne mogu više te laži - izjavio je Ša.
Sada da vratim vreme, ne bih radila neke stvari, ali imam problem sa besom i ne umem da se iskontrolišem, uvek se desi da štetim sebi ili da radim to osobama koje volim. Ja sam sedam minuta nakon toga, srce mi se pocepalo što sam sebi dozvolila da udarim osobu koju volim, ja sam bila u šoku šta sam uradila, iste sekunde. Ja sam iskalila bes u tom trenutku, posle 15 sekundi su mi krenule suze! Ja mislim da ne mogu ni mojima, ni njegovima na oči da izađem - izjavila je Tara.

Ipak, kao i što su navikli, Tara i Ša su svoju dramu završili i rešili pod tušem, a njihove vrele akcije koje su sve češće, su i ovog puta smirile situaciju.

Još jedan ljubavni par u Beloj kući je bio na klimavim nogama, kada su Stefanu Kariću i Jovani Ljubisavljević pomenuli bivšeg zadrugara Anđela Rankovića, koga su povezivali sa misicom. Stefanu nije bilo prijatno, ali ga je Jovana ubeđivala da odnos sa njim nije bio prisniji od pričanja, te da je ranije pravila ljubomornim Tomovića, pa je gledala u njega.

Meni je rekla da se sa Anđelom gledala, zato što je Vladimir ljubomoran, da skloni inat svima nama! Taj odnos njihov je u svakom drugačijem smeru išao. Ti si meni pokazala da si imala nešto, jeste se provodili, jeste li pričali, dok si bila sa mnom u vezi? Šta pričaš? - rekao je Karić.
Ja od kada sam u vezi sa Stefanom, znam šta radim, jer znam kako funkcionišem u dvoje - tvrdila je misica.
Boli me k*rac za njega, naravno da su me lagali! Da Anđelo nije bio sa Natašom, možda bi ona i bila sa njim - povikao je Stefan.

Nakon ove rasprave, njih dvoje su se primirili u spavaćoj sobi, ali nedugo zatim su ponovo ušli u konflikt, jer je sve potisnuto tokom emisije izašlo na videlo.

Tako ćeš samo moći da se ponašaš sa nekim drugim, samo da znaš! Ja ti kažem! - odbrusio je Karić.
I ti isto! Boli te k*rac što me ponižavaju ovde, ja kad nekog volim, ja ga branim, ne kanalim ga kao ti! Ja tebi nisam ništa uradila! - poručila je misica.
Nisi, samo si sa drugim - uzvratio je Stefan.

Jovana nije odustajala, dok joj se njena upornost nije isplatila, te je na kraju uspela da izmami Stefanove zagrljaje, ali je sve delovalo na silu. U jednom trenutku joj je Karić ipak okrenuo leđa.

Problemi sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem Janjušem nisu mogli da zaobiđu i emisiju, pa su ih podsetili da Maja još uvek nije dobila odgovore koje traži od njega.

Meni nije jasno što on meni radi neke stvari, on namerno meni tom ćutnjom govori da hoće da se svađa - rekla je Maja.
Ja sam njoj rekao da me ne dira, nervozan sam. Ona meni traži stalno da joj govorim, a već sam joj rekao šta mi smeta, a ona opet pita. Naš odnos je bolestan - dodao je Janjuš.

Janjuš je ponovo došao do tačke pucanja kada je ušao u raspravu sa Majom zbog pitanja o njihovim akcijama, koje jedino mogu da je smire. Ona je najavila haos i ozbiljan razgovor sa njim.

Ja ti služim za seks, odgovori na pitanje, pa evo, neka odgovori na pitanje! Stojiš li iza toga, sad ću da napravim haos! - povikala je Maja.
Uštini me još jednom i leti ti glava! Marš u p**ku materinu, j*bem li ti mamu! J*bem vam mamu u p**ku materinu! Naravno, služiš mi samo za seks, pun mi te je k*rac više! Sada ću da te vređam do kraja - urlao je Janjuš iz petnih žila.
Najbolje je da se raziđemo! Ovo je mučenje bre, ne mogu da pređem preko nekih stvari, mogu da je volim najviše na svetu, ali ne mogu da pređem preko nekih stvari, boli me i napolju što je bilo - rekao je Marko.
E, posle će biti haosa! Gledajte! - poručila je Maja.

Autor: I.P.

#Zadruga