AKTUELNO

Nikad burnije!

Kao i svake srede, sinoć se na repertoaru "Zadruge 4" našla emisija "Pitanja gledalaca". Međutim, pred sam početak emisije, tačno u ponoć, zadrugarki Pauli Hublin su cimeri čestitali rođendan. Prvi je to uradio Fran Pujas, sa kojim je Paula nedavno obnovila ljubavni odnos.

Emisija je počela, a prvi na tapetu bio je Janjuš, koga je publika prozvala zbog kontradiktornog ponašanja prema Maji Marinković. On je odlučio da prizna šta mu najviše smeta. Janjuš je tvrdio da Maja non-stop gleda u Čorbu i da je to jedan od glavnih razloga zbog kojih se svađaju.

Jovana Ljubisavljević je nekoliko puta tokom noći, a i na samom početku, negirala da je flertovala sa Vladimirom Tomovićem, zbog čega je kasnije nastao haos između nje i Stefana Karića.

Kristijan Golubović je potom priznao da bi imao nešto sa Kristinom Spalević da nije oženjen, te istakao da ljudi imaju pravo da sumnjaju u njihov odnos, kako je postao previše prisan.

Tara Simov je zamerila Ša što je dodatno provocira kada je nervozna, a pred svima mu je zamerila njegovo ljubomorisanje, koje je kulminiralo na poslednjoj žurki.

Misica se pravdala zbog toga što je bivšeg dečka nazvala "Moj Luka". Ona je tvrdila da joj je to izletelo jer je pričala o periodu dok je bila u vezi sa njim, a zatim se pravdala zbog toga što je u januaru poslala poruku preko Marije Bulat da ga voli. Zadrugari su je podsetili da je pričala da je htela da ga ostavi u novembru kada je pravdala svoj ulazak u vezu sa Stefanom Karićem, a Ermina Pašović je optužila misicu da je "emotivno prevarila" Luku još sa Tomovićem.

Kristina Spalević se u jednom trenutku tokom pauze za reklame pojavila u spoljnom toaletu, gde se tuširao Kristijan Golubović i zavukla se ispod zavese.

Nakon pauze za reklame emisija se nastavila, a na udaru je bila Dragana Mitrović, koju su svi proglasili ljubomornom zbog prisnog odnosa Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića.

Ša se još jednom osvrnulo na svoj brak sa Ivanom, te istakao da ga je suprugu gušila, a da mu je veza sa Tarom uzbudljiva, ali na momente naporna.

Mnogi zadrugari su podržali Minu i Mišela, koje žele da vide zajedno.

Ovo dvoje zadrugara najavili su da će se bolje upoznati i zbližiti, a u njihov odnos najviše sumnja Miljana Kulić.

Gledaoci su prozvali i Aleksandru Nikolić, koja se zaklela u svoju majku da nikad više neće progovoriti sa FIlipom Carem, a to je prekršila tokom žurke, kada se nekoliko puta posvađala sa njim. Lepi Mića je smatrao da Aleks ovo radi namerno.

Problemi u odnosu Tare i Ša ponovo su isplivali na videlo. Zadrugarka je iznela koliko je guši reperova ljubomora, a on je pobesneo. Tari je takođe zasmetalo što se povela priča da je misica uhvatila Ša za zadnjicu, te rekla da će raskinuti sa njim ako se ispostavi da je ovo tačno.

Ša je zbog ove sumnje izleteo iz Bele kuće i ponovo završio na krovu, a Fran Pujas je pokušao da ga smiri.

Tara i Ša nisu jedini koji su imali ljubavni problem. U emisiji je došlo do raskida između Jovane i Stefana, sve zbog toga što joj on i dalje nije verovao da nije koketirala sa Anđelom Rankovićem. Posle burne svađe, stavili su tačku na odnos.

Njihove svađe su se nastavile, a misica je ponovo završila u suzama.

Svađu su preneli u spavaću sobu, a Karić je i dalje smatrao da je misica lažov. Nakon brutalnih reči i uzajamnih psovki, on je napustio zajednički krevet.

Dok je Miljana Kulić pričala o odnosu Milice Kemez i Bore Santane, Tara Simov je iskoristila priliku da je napadne. Tara je gađala Miljanu pepeljarom, ali je promašila. Podsetimo, ove dve zadrugarke danima ratuju, a Simova želi da preko Miljane dobije diskvalifikaciju.

Obezbeđenje je reagovalo, a Tara je dodatno pobesnela. Nastavila je da napada Kulićevu i niko nije uspeo da je smiri.

Tara je zatim počela da ruši stvari po imanju, a situacija se na kratko smirila kada je obezbeđenje sklonilo Kulićevu.

Sve je eskaliralo kada se Kulićeva vratila u spavaću sobu i shvatila da joj je Tara dirala stvari. Alarmirala je zadrugare, a Simova je ponovo krenula da je napada i obezbeđenje ju je izvelo iz Bele kuće.

Dok je Tara bila van Bele kuće, Miljana je želela da joj se osveti, a Ša se uplašio za svoje stvari, pa je krenuo na nju, a ona je urlala na njega. Reper je potom otišao do dnevnog boravka da smiri Taru.

Tara se nije smirivala već je dodatno izgorela. U brutalnom okršaju koji je usledio Tara je nasrnula na Ša.

Tek nakon ovog okršaja Tara je potpuno podivljala. Počela da je pravi haos i ruši sve pred sobom, a nije pomogao čak ni apel njenog prijatelja Marka Đedovića.

Za to vreme Kristijan je pomogao Miljani da spakuje stvari, pa ih je zajedno sa obezbeđenjem preneo u pab. Kada je Tara videla da se stvari iznose, ponovo se zaletela, ali ju je obezbeđenje sprečilo. Ona je zatim počela da lomi stvari po pušionici, da bi na kraju izašla i nastavila da lomi po dnevnom boravku i uništava kamere.

Miljana je sela ispred paba da se smiri, a Tara se nakon krša i loma u Beloj kući ponovo zaletela na nju. I ovog puta Tara je sprečena da nasrne na Miljanu, iako je u međuvremenu napravila novi rusvaja. Pobacala je motorole pripadnika obezbeđenja u bazen, a zatim ponovo pokušala da uništi kamere. Obezbeđenje ju je savladalo.

Kulićeva je iskoristila trenutak da se vrati do spavaće sobe i uzme ostatak stvari, a zadrugari su je isterali jer su želeli da spavaju.

Kulićeva je završila u Kristijanovom krevetu, a nakon nekoliko neuspelih pokušaja, našli su odgovarajuću pozu. On ju je prigrlio i na njeno rame naslonio glavu.

Situacija u Beloj kući se primirila. Svi su spavali, osim Ša, koji je jecao u svom krevetu i žalio se na Tarino ponašanje i to što je nasrnula na njega.

Autor: M. P.

#Zadruga

#Zadruga 4

#presek dana