AKTUELNO

Milica Kemez, bivša devojka Bore Santane, mesecima unazad strepela je od toga sa kim će se i kako pevač provoditi u Budvi, u koju je zbrisao bez nje (što joj je ranije najavio), a mi smo ga prošle noći ulovili u jednom budvanskom klubu i uspeli da saznamo gde, šta i sa kim radi!

Bivši učesnik "Zadruge" ispunio je ono što je obećao - ljubav je ostavio po strani, dok mu je sada na prvom mestu odmor, ludi provod i druženje s prijateljima s kojima već danima hara crnogorskim primorjem.

Nakon što se baškario na jahti, Bora Santana otišao je sa prijateljima, među kojima su Dejan Palić Makarona, bivši dečko Tamare Đurić, i Aleksandar Moskovljević Mikiša u jednu popularnu budvansku diskoteku na nastup atraktivne Sandre Afrike, gde su se provodili do kasno u noć.

Video: privatna arhiva

Santana se obradovao kada je u istom društvu sreo koleginicu Gogu Sekulić, sa kojom je prijateljski ćaskao, što smo uspeli da zabeležimo, a potom smo došli i u posed zajedničke fotografije ove vesele družine.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Bivši učesnik rijalitija uživao je sa svojim prijateljima sa estrade, međutim, sve oči bile su uprte u njega i misterioznu brinetu, koja se takođe bavi pevanjem. Bora se od nje nije odvajao tokom čitave večeri, o čemu za naš portal svedoče očevici sa mesta događaja, a ima li među njima nešto više od prijateljstva, ili je samo reč o neobaveznom druženju kolega u noćnom izlasku - ostaje da saznamo.

Foto: privatna arhiva

Čitava ekipa se, prema našim saznanjima, nakon Afrikinog nastupa u krcatoj diskoteci uputila u drugu, gde je nastupao Radiša Trajković Đani, a kako, gde i sa kim je Bora završio svoje noćašnje lumpovanje, pokazaće vreme.

Autor: D.T.

#Bora Santana

#Milica Kemez