AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon što je kao bomba u medijima odjeknula vest da je jedan od najtinrtigantnijih rijaliti parova na ovim prostorima stavio tačku na svoju romansu. Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nakon svega ne prestaju da pune portale i naslovne strane, a sada se nakon glasina da ne planira da vraća dug od 50 hiljada evra bivšem dečku, za Pink.rs oglasila Tara Simov i otkrila o čemu se radi.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Rekla sam da ja Nenadu nisam uzela 50 hiljada evra, da bih mu vraćala. Odakle meni 50 hiljada evra u 21. godini. Sunovrat svega je da neko pomisli da ja imam te pare. Da se ja slažem sa tim što je on dao novac, ne slažem se. Volela bih da taj dug može da se vrati na moju kičmu, a da se njemu da 50 hiljada evra, ukoliko je to moguće. Ali da ću ja njemu da vraćam pare, neću. Niti mi je dao pare, niti sam mu tražila pare da bih mu sad vraćala - priča Tara pa nastavlja:

Foto: Instagram.com/tarasimov

Sa nama se trenutno ništa ne dešava. U kontaktu smo samo zbog kuce, jer je beba i uganula je nogicu, juče je bio veterinar. To je to, nismo mi ostali u lošim odnosima, ali neke stvari su prosto nepotrebne - zaključila je Simova za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M.M.

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov