AKTUELNO

Pevači Rada Manojlović i njen bivši dečko Milan Stanković poznati su po svojim brojnim ispadima i kontroverznim stavovima koje iznose na Tviteru, a sada ih je ponovo ujedinilo to što su oboje protivnici vakcinacije, u čemu javno podržavaju jedno drugo, uprkos brojnim osudama.

Poslednja u nizu izjava pevačice jeste objava jednog članka, u kojem se lažno tvrdi da vakcinacija navodno izaziva određene zdravstvene probleme.

- Opalac - napisala je Rada u komentaru, podelivši ovu objavu, a odmah se nadovezao Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ali kako Rada satire umobolni Tviter. Lagano i uvek pozitivno… Došla da obesmisli mržnju i podeli istine - napisao je Stanković uz objavu svoje bivše devojke.

Inače, njih dvoje poznati su po brojnim teorijama zavere koje dele s pratiocima - Rada je nedavno iznela neproveren, navodni procenat broja nevakcinisanih doktora, dok je Stanković otišao još dalje.

- I dalje igramo igru maske, virusa, šprica, ausvajsa i distance? Šta još čekate da vidite i doživite da biste shvatili ono što sam govorio pre godinu i po dana?! Ni bolest ni lek nisu cilj, nego instrument za kontrolu, ukidanje čoveka, slobode i prava - pisao je Milan.

Foto: Instagram.com/milanstankovic

Autor: pink.rs

#Milan Stanković

#Rada Manojlović