AKTUELNO

Evo šta je otkrila!

Maja Marinković nije mogla da veruje šta je sve Filip Car ispričao u intervjuu koji je sa njim obavio voditelj Milan Milošević u Šiša baru.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalili i Caru nije bilo dobro zbog aplauza sinoć. Sve vreme sam slušala Filipa sad, nisu očekivali da Dejan ima toliku podršku. Ljudi ne osuđuju Dalilu što se zaljubila, već zbog bezosećajnosti, ne razmišlja kako se oseća Dejan, porodica... Šta drugo da kažem. Ovo Filipovo izlaganje da je Dejan glumio žrtvu, ne bih se složila sa tim. Kako bi on reagovao da je na Dejanovom mestu? Filip u određenim situacijama i vidi kakva je Dalila, za mene ona nije čovek. Vidi kakva je, kako se ophodi prema Dejanu, zato je i imao više griže savesti... Dalila pokušava sa Filipom da se postavi sad kao u odnosu sa Dejanom, ali Filip to neće dozvoliti. Krenuće, kao što je i krenulo vređanje, ako budu ulasci neki koji im se neće svideti. Ovo je tek jedan veliki početak, jednog velikog skandala - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je upitala Maju da li se boji svojih osećanja kada je Janjuš u pitanju.

Kad sam sedela prošle godine ovde, rekla sam nikad više sa njim. Ta tema je komplikovana, nije mi svejedno. Prošle godine me nije povredio kao sada. Moram da pazim šta pričam, Taki me gleda. Povredilo me je sve to oko abortusa, ceo odnos prema Takiju, kako se poneo prema meni... Sve i da sam najgora, mogao je da me ostavi ranije. Kada su emocije prema Janjušu u pitanju, ostali su male bebe. Ne želim da dozvolim sebi da pokleknem. Zaista bih volela da ostanem dosledna sebi. Smatram da me ne zaslužuje posle svega što je uradio. Da je želeo da me nađe napolju, našao bi me. Njemu su dosta puta postavili pitanje šta bi uradio da sam ja tu. Ima tu dozu nesigurnosti. Naš odnos nije dobar ni po njega, a ni mene. Ne želim da zvučim nadmeno, ali da hoću, mogla bih da ga vratim. Ne želim mu ništa loše, ali želim da se ogradim od cele priče - zaključila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.