AKTUELNO

Veče za pamćenje!

Na velelepnom imanju u Šimanovcima se, kao i svakog utorka, orila pesma! DJ Neba je atmosferu podigao na najviši nivo i zadrugarima priredio najluđi provod do sada! Na samom početku ove večeri nastao je rusvaj jer je Stefan Mihić ukrao budžet za žurku i bacio. Ovaj čin je iznervirao sve zadrugare koji su kao pomahnitali krenuli na njega, na šta je on sve vreme pokušao da se odbrani.

Dj Neba je svojim numerama podigao sve zadrugare na noge, Dalila i Dejan Dragojević su posebno bili raspoloženi ove večeri, te svojim igranjem podigli sve zadrugare na noge. Bivši ljubavni par nije želeo da gubi vreme, te svoje se bacio na odmerivanje snaga za rulet stolovima gde su zaradili po nekoliko hiljada dinara što će im olakšati boravak u Zadruzi.

U toku je luda žurka u Šimanovcima. Marko Janjušević Janjuš je već u prvim minutima žurke izgubio novac prilikom kockanja, pa je odlučio da iz svog šteka uzme još para.

Kako da kockaš kad ne ide, kako druže kad ne ide... Lepo su mi govorili da ne kockam više nikad u životu, šta da kockam ovo su magije... Magije! Eto ti, zadnje pare moram da uzimam, eto ti... - pričao je Janjuš sam sa sobom.
Majku ti je*em u pi*ku, zadnji štek uzimam, eto. Uzeše mi đavoli zadnje pare, za osam minuta odoše sve pare - nastavio je.

Šimanvcima su se orili najpopularniji hitovi koji zadrugarima nisu dali mira, te su ih sve vreme držali na nogama što je dovelo do vrelog plesa pojedinih zadrugarki kao i toplih pogleda pojedinih zadrugara upućenih njima. Dalila Dragojević sve vreme trajanja žurke nije prestajala da se veseli, dok je njen bivši dečko Filip Car sa svojom sadašnjom devojkom Majom Marinković otišao u izolaciju i prepustio se snu što je sve zadrugare jako iznenadilo.

Dalila Dragojević je ove noći imala sreće za rulet stolovima te ove večeri dobila nekoliko hiljada dinara, te se odmah pohvalila svojim cimerima. Ona nije želela nikome da da svoj novac, sem jednog zadrugaru. Stefan Krstović Krle je jedini koji je uspeo da od nje dobije trista dinara i kupi sebi alkoholno piće kako bi se, na najluđoj žurki do sada, još više opustio.

Marko Janjušević Janjuš i Dino Dizdarević su ove noći bili "glavni" na žurki na kojoj se zadrugari nisu smirivali i pored ludog provoda i rulet stolova zadrugari su uživali i u piću koje su morali da plate. Janjuš se nakon pronađenog novca vratio u kazino gde je uspeo da svojim igranjem privuče sve poglede zadrugare. Pored njega, Dino je ove noći bio posebno raspoložen te svojim igranjem kao i svakog utorka zasenio sve ukućane.

Nakon što se žurka privela kraju, bivši ljubavni par Dalila i Dejan Dragojević su pokrenuli maratonsku priču o njihovom odnosu. Dejan je na sve načine pokušavao da objasnio neke stvari Dalili ali ona nije želela da ga sluša, te mu je u jednom trenutku rekla:

Postao si ubica svega što ja gradim - poručila mu je Dragojevićka.

Dejan ni nakon ovako gnusnio reči koje mu je uputila bivša supruga nije želeo da odustane od razgovora sa njom. U jednom trenutku u pušionicu su uleteli Filip Car i Maja Marinković koji su im uputili oštre poglede i odmah napustili prostoriju. Car je istog trenutka promenio raspoloženje, izgoreo od ljubomore, pa svojoj devojci po ko zna koji put pokazao zube.

Autor: N.V.