AKTUELNO

Lepe vesti!

Bivša zadrugarka Kristina Spalević izašla je danas iz bolnice nakon operacije slepog creva, a njen dečko Kristijan Golubović nije bio baš najsrećniji zbog toga.

Foto: Pink.rs

- Ćao svima ja sam Kristina, ovo je moj dečko Kristijan, došla sam kući! – uzbuđeno je vrisnula Kristina na video snimku koji je objavila na TikToku, a Kristijan joj je kroz smeh odgovorio:

- Počelo, je l' tako? Ajde nemoj da se vraćaš, moraću neki drugi štek da ti nađem.

Rijaliti paru podršku svakodnevno pružaju i njihovi fanovi, koji dele njihove zajedničke fotografije, što su i oni više puta istakli da im znači.

Podsetimo, Kristina je pre malo više od dve nedelje izgubila bebu, a nakon toga je hitno hospitalizovana zbog slepog creva.

Kristina je imala gangrenu slepog creva. To niko od lekara nije video na vreme - ni ginekolozi, ni hirurzi. Gangrena joj je izvrnula celo slepo crevo, bilo je nabijeno iza bubrega. Spustila se krv iz creva do karlice i nastao je haos. Lekar mi je rekao da bih ostao i bez Kristine da je slepo crevo puklo i da je dobila sepsu. U zadnjem momentu smo se javili. Ne samo da bismo izgubili dete, nego i nju... Odmah je operisana, bila je tri sata u operacionoj sali, zatim su je prebacili na intenzivnu. Kad sam došao video sam da ima i cevčicu u nosu i da je na kiseoniku, ima dve braunile u ruci, izgleda baš loše. Ona je stabilno sada, ali je sve ovo loše podnela. Kristina je jaka kao bik, ali ovo je strašno šta joj se sve izdešavalo - kaže Kristijan za Pink.rs i otkriva:
Ona je tek sada shvatila da uopšte nije ni imala vanmateričnu trudnoću, nego da su nastale komplikacije zbog velikih temperatura. Nisu joj dali dobru dijagnozu uopšte. Oni su gledali matericu, a levo je bila katastrofalna upala. Nisu videli ništa na ultrazvuku. Nastala je komplikacija jer joj slepo crevo bilo pod gangrenom. Osećali smo neke rafale u celom organizmu. Neki nemir nas je držao. Ona se budila iz sna zbog bolova. Probadao je jajnik, cela noga joj se oduzela... Krvarila je. Posle svoh muka i krvarenja od 17 dana shvatila je da je imala gangrenu slepog creva, a ne vanmateričnu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.