AKTUELNO

Nominacije o kojima će se dugo pričati!

U toku je emisija "Nominacije", zadrugari biraju između nekadašnjih supružnika, a sadašnjih neprijatelja Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, od kojih će jedno otići u duel i boriti se za opstanak u Beloj kući, voditelj Milan Milošević je reč dao Nenadu Macanoviću Bebici.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njih, videće šta je i kako je kada izađu napolje, mislim da će se pomiriti kada dođu kući. To je moje mišljenje, sa Dejanom imam dobar odnos, Dalila je svesna svojih postupaka, prema meni je okej. Ovog puta ću sačuvati Dejana - rekao je Bebica, a voditelj je reč dao Franu Pujasu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je neko rekao da će se sve ovako dešavati ne bih verovao. Ispao je loš kada je reč o Sandri. Dalila mi je najodvratnija bila kada je bila u hotelu sa Carem, promenila se dosta i eto poslaću Dejana, više nećemo imati isti odnos kao pre - rekao je Fran, a voditelj je reč dao Saletu Luksu.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras su jake promene, mislim da se trese Balkan. Dejan i ja smo imali sve, sad je korektan odnos. On ima tu prodavnicu, ja dobijam neke grdne popuste, kada sam imao problem uvek me je sređivao, nikada on prvi ne dira, preozbiljan je takmičar. Ostavljam Dalilu - rekao je Luks, a voditelj je reč dao Nenadu Aleksiću Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalilu znam odavno, imao sam lepo mišljenje dok nije stala na stranu moje bivše žene, imala je pravo na to. Ali ja sam dočekao svojih pet minuta i uzvratio, ali sve je to život, sve se to dešava. Verujem da je svima zapisano sve to, bitno da su oboje srećni u vezi. Dalila mene često izgrdi moram da je slušam. Sačuvaću Dalilu, Dejan i ja smo super, prema meni je super, jako je gotivan, jedno veliko dete je u duši i ja volim takve ljude. Ja sam neko ko ne dira prvi - rekao je reper, a voditelj je reč dao Stefanu Mihiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Dalilom sam okej, družimo se od početka, Dejan i ja smo okej. Aleks se zaljubila u njega zbog rijalitija to svi znamo, a Dejanu je potrebeno vreme i pomirenje. Zbog svađe sa Dejanom njega ću poslati - rekao je Mihić, a voditelj je reč dao Mateji Matijević.
Mislim da su oni ušli najspremniji od svih, ja sam sa Davidom sedeo dan pre ulaska i nisam znao na čemu sa sa njima, imao sam svađu u trećoj sezoni kada su otišli. Prema Dalili sam okej ali osećam da se ograđuje zbog Anđele, normalno mi je negde to ali ja nekako osećam neko ograđivanje i zbog toga mi je krivo - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, ja se ne ograđujem, mi ne pričamo o tebi i tvojim postupcima. Ne ograđujem se ali sam sa njom po ceo dan. Ti si tu, ideš treniraš i tako dalje. Ne provodimo vreme poslednjih dana ali ti si uvek bio tu da me zaštitiš i sačuvaš kada su neke stvari bile u pitanju. Nisam očekivala od tebe psovke, nisi mi takav profil ličnosti, ali ti mi rekao da su prošle dve godine od onog dečaka koji sam upoznala u Zadruzi tri - rekla je Dalila.
Ove stvari nisam ni ja očekivao od Dalile, ali razumem. Neću se ponavljati, to što ti se neko drugi svidi to ti je život, ali je*iga. Ja njoj u novom odnosu smatram da kada je bezobrazna da je to njena maska. Ja nju gotivim jer mislim da je jako dobra, kada te voli, voli te do koske. Kada je bezobrazna ovde to je zato što ljudi tako reaguju na nju, ali je jako krhka. Što se tiče Dejana, to je onaj sa početka, meni je takav Dejan bolji jer je takav Dejan neko ko je pravi muškarac. Ja kada se setim kako cmizdri ja ne mogu da ga zamislim. U izolaciju šaljem Dalilu - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.