AKTUELNO

Evo šta kažu Milica i Sandra!

Lepi Mića se uključio u aktuelnu temu u emisiji "Pretres nedelje", gde zadrugari komentarišu to što je MC Aleks osvojila drugo mesto u anketi za najkoristoljubivijeg zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

MC Aleks je ponovo sebe dovela u istu situaciju da se sumnja. Ako nije folirant, ako nije lažnji prijatelj Matoroj, onda je ona kukavica. Ponovo nam je dala povod. Ona je bila osuđena da je sa Matorom iz koristi, para, dužine opstanka, ja sam govorio da nije... A pošto se ponovo vratila, ja smatram da je kukavica jer ne sme da prizna emociju. Nikakva korist, samo emocija, to je pravo osećanje, u to sam ubeđen. I j*bala vas Matora, ne budite poltroni, recite šta mislite - istakao je Lepi Mića.
Kad se desilo njihovo pomirenje 4. put, rekla sam da će opet doći do ovoga. Matora je samo našla zaobilazan način da je muva. Matora je MC Aleks nazvala korisnikom, dva puta, MC Aleks je sve oprostila. Onda ja treba da ustanem i da kažem da je to? Ne. Koliko puta sam rekla da nisam za taj odnos. Borila sam se za prekid komunikacije. Za mesec dana će neko da ustane i da kaže da je MC Aleks folirant, Matoroj će da poplave usta. Svi znamo da MC Aleks nije lezbijka, ustaće da se odbrani, Matora će da poludi zbog pogrešne reči, opet ćemo da pričamo da je psihopata - istakla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali si isto tako rekla da sam se promenila. Sve se slažem sa tobom, ali ja sam odlučila da ostanem u ovakvom odnosu, jer sam srećna. Mislim da mogu da potisnem tu emociju i mirim se sa tim - rekla je Matora.
Ne verujem u to poslednje - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, šta je to što je narod video, pa je tebe stavio na treće, a MC ALeks na drugo? - pitao je Milan.
Aleks je jako lakoverna. Matora sebe ubeđuje da će to biti prijaljstvo, sve više radi na tome. Aleks veruje da je prijateljski, ne daje lažnu nadu, nisu prisne kao pre... MC Aleks je jako pažljiva, meni je par puta rekla da je podsećam na sestricu, ne mislim da je osoba koja će koristiti nekoga - istakla je Milica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.