AKTUELNO

Sve se saznalo!

Turbulentna noć na velelepnom imanju Zadruge počela je ulaskom voditelja Milana Miloševića u Belu kuću zbog emisija Izbor potrčka i Pretres nedelje.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na samom početku emisije povela se tema o podeli budžeta ovonedeljnog vođe Sanje Grujić. Zadrugari su i podržavali i osuđivali Sanju, pojedini dolazili i u sukobe zbog toga.

Nakon toga Sanja Grujić je birala svoje potrčke. Naime ona je uspela da iznenadi sve svojim izborom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nek ustane Zola, Miljana, Marijana, Gruja, Mina, Mensur. To bi bilo to... Milane, ovo su aktuelne teme, ali ja mislim da je zanemaren i izabraću Filipa i Minu - rekla je Sanja.

I Filip Car i Mina Vrbaški su ostali u šoku, kao i većima zadrugara koji ovo nisu očekivali. Svi su mislili da će u izolaciji biti Mina i Mensur Ajdarpašić, ali Sanja je odlučila drugačije, pa su pojedini zadrugari ubeđeni da je ovo uradila na nagovor Milice i Mensura.

Ovde se radi o klasičnoj osveti. Slušala sam Irmu i tako je sve kako je rekla za Sanju. Ja sam tačno znala, ja sam toliko preživela ovde, da bih imala reakciju. Nije mi prijatno, a nisam neko ko će ići u izolaciju. Sve što treba da se desi, neka se desi. Od šokova koje sam doživela ovde, ne znam kako stojim na nogama. Naravno da ovde igra veliku ulogu i Mensur i ovo je njegova klasična osveta. Ti si čuo da Filip peva pesmu Mini. To mi je rekla Milica. Ovo je bilo vaše nagovaranje. Ti si toliko željan neke osvete prema meni i željan si da mene isponižavaš. Sanja da ti ja kažem, nisam ja napala Minu zbog Filipa, nego zbog neraščišćenih računa iz treće sezone - rekla je Dalila.
Ja kad dođem sad u tu izolaciju i to gledaoci gledaju. Nebitno. Šta da ja tu devojku pitam kad dođem tamo? Mene ne zanima šta je priča. Jako je glupo da pored ovih aktuelnih situacija, da idemo - rekao je Car.

Nakon toga Sanja je odabrala omiljenu osobu, i na to mesto postavila Mika Đuričića.

Milan Milošević je nakon toga otkrio da je treće mesto na anketi za najkoristoljubivijeg zadrugara osvojila Milica Veselinović:

Ja nisam naveo Milicu, ali smatram da je koristila svaku situaciju u odnosu sa Mensurom. Ona će da trpi, da iskoristi. Kad ona njega udari, zna kako će to da iskoristi. I on je sam pričao da ona zna kako će to da iskoristi. Svaki put je iskoristila sve. I kad dobije nešto pozitivno, ona prebaci na njega da je ljubomoran na nju, tačno zna kako će da ga isprovocira da on reaguje na nju. Pratila je ona treću sezonu, zna njegov odnos sa Minom. Njih dvoje kao da igraju šah, a šah-mat će Milica da lupi, ona će ga zakucati. Odjednom je počela da ljubomoriše na Marijanu, pa je sad opet dobra. Pravi mu scene gde će opet da bude agresivan. Svaku situaciju će da iskoristi, a Mensur je svega svestan, a ne može da prigovori - govorio je Dejan.
Moja lista je bila drugačija, a ne bih nešto preterano odstupala od onoga što je rekao gospodin Dejan. Definitivno se njih dvoje takmiče. Ona ga uvek prebaci u svom razgovoru sa Mensurom, pa ima ovaj stav sa podignutom glavom. Ona sada razmišlja o dugoročnom planu. Bez obzira na tu borbu njihove podrške, oni dobro znaju da su najjači sami. Čuli smo da je Mensurova podrška najjača bez Milice, i njena bez Mensura. Ti iz trojke mnogo dobro znaaš da ljubavne veze koje su napadane za crnim stolom, na dugoročnom planu, najbolje ćeš proći jer: "Borio se Mensur za svoju ljubav". Ti me nikada ne saslušaš, zato si kukavica. Na kraju svih krajeva, ti mnogo dobro znaš da ja nikada nisam rekla da ti ne voliš Milicu. Rekla sam mu da oni nakon rijalitija, neće biti ni jedan dan zajedno. Zasluženo. Nisi ni jednom ućutao od kad sam pričala, jer ne smeš. Ja bih stavila tu i Mensura, jer posle poziva, on neće nikada biti sa tobom - rekla je Sandra.

Mina Vrbaški je komentarisala odnos Milice i Mensura:

Milica koristi njegovu dobrotu, on se nikad ovako nije ponašao. Iako sam ja bila i drčna i bahata, on se ponašao mnogo gore. A ona je u nekim trenucima mnogo gora od mene, a on sve to balansira. Hoću da potpišem ugovor do poslednjeg dana da ostanem, da bude svima zanimljivo. Taj odnos će se odvijati kako će se odvijati. On će sad ići protiv svih, mene... Tu pokazuje borbu, ali to je sada više inat svima. Sa mnom se borio iskreno, ovo nije iskreno. Njemu će trebati vremena da shvati neke stvari. Beži od istine i ne sme da me pogled au oči - rekla je Mina.
Ovako, koristoljublje je tema, Milica je na trećem mestu, njih troje u priči, trougao koristoljublja, to im je krajnja namera. Neću da ulazim u to da li Mina Vrbaški ima dobre ili loše namere, ali ovo mi je kao prošle godine Ša, Tara i Jelena Batos, samo što je Ša išao na nap*pšavanje odmah. Mislim da u ovom trouglu najmanje koristi ima Mina Vrbaški. Ona je htela razgovor. Ti kad sedneš i pričaš sa nekim, vrlo lako za pola sata možeš da rešiš stvari. Milica je svojim pominjanjem Milice, razgovorom sa Tomovićem, praćenja rijalitija, iz svega izvukla korist. Ona je mami rekla: "Nema veze što sam izgubila honorare, snimaću reklame". Kad vidite da Mensur priča: "Vi imate averziju prema nama, mrzite nas...", pustimo ih. Vi dajete nekome ono što mislite da neko želi. Tu je lanac koristoljublja. Milica i Mensur do Mine nisu imali nekih problema sa strane. A on sve okreće, preokreće da ga mrzimo, a sve se to radi zarad nekog koristoljublja - rekao je Car.
On je sam sebi neprijatelj. Sve što je prezentovao je kontra jedno od drugog. On ustane da priča, napravi neki dublji glas da bi bio zanimljiviji. On da priča kao što vređa kad se raspravlja sa Milicom, to bi bilo top. Odnos njega i Mine i odnos njega i Milice je različit samo jer je promenio taktiku. Ušao je da ispadne zaštitnik, a nije. Priča o plasmanu, parama stalno... Kada je Milica sama ostala u kući bez Mensura, niko je nije dirao. Njih niko ne komentariše, oni nemaju problem. On se boji svega, jer je ušao sa određenom taktikom, da bude zaštitnik Milice. A on jedan kanal, drugi, treći... Nema šta joj nije pominjao. Sve izazove ovde da bi komentarisali, da ispadne žrtva, napravi problem - dodao je Dragojević.

Za to vreme su sa Dalila i Car svađali jer je ona odbila da ide u izolaciju sa njim.

Zadrugari su komentarisali drugo mesto u anketi koje je pripalo MC Aleks.

Prvo mesto je osvojio Nenad Macanović Bebica.

Milane, meni dok sam stajao na glasanju u redu, ljudi su dobacivali, pričali. Po pitanju mnogih zadrugara su imali podeljeno mišljenje, o Bebici niko lepu reč. Ovaj izbor mi nije nelogičan. On time što radi takve stvari, ne znam šta potkupljuje, šta hrani, šta radi... Ovde će teret nositi Miljana. Čuo sam da je prevarant, da sve laže, da ga boli k*rac za porodicu, da će ga tako boleti za Miljanu. Sve su to pričali okolo. Jedina stvar koju su pripisali Miljani je da zbog nje ne sme da priča sa poroodicom. Stvarno vrlo ružne reči su pričali. Ja sam očekivao druge stvari, narod obično kad neko ovde plače, prevrće se ima drugačije mišljenje. Njegov izbog je da sedi ovde, on je izabrao to. Meni je bilo bitno da Miljana ne ispada takav dželat. Koliko god da je neko dželat, on se sam dobrovoljno uvalio u to - otkrio je Đedović.

Miljana i Nenad su nakon toga ustali i otkril zadrugarima sve o njihovom odnosu:

Foto: TV Pink Printscreen

On je sa ocem imao poslovan odnos, kad smo se upoznali. Firma se vodila na njega, a zbog ulaska je morao da skine direktorsku funkciju. On sa ocem ne razgovara od kako se razveo od svoje supruge iz razloga što mu je otac patrijarhalan. Sa majkom je uvek bio u dobrim odnosima, da li si mi rekao da si izgradio odnose sa ocem, da ste obojica zaplakali, a ovde si mi priznao da si me slagao. Svako može da proveri, on je sa ocem u strogo poslovnim odnosima od razvoda sa ženom. Smetalo mi je i trudila sam se da popravi to. Moja majka mu je pričala da treba da se pomiri sa ocem i da treba lepo da porazgovaraju o svemu. Ja pričam istinu, samo istinu i ništa osim istine. Majku njegovu sam videla jednom u životu, kod njegove sestre i zeta. Tada je došla njegova majka i cela porodica i imali su najbolje moguće mišljenje o meni. Sve u superlativu, pa mi je on dolazio sa pričom da ga majka pita što je toliko srećan i da li se toliko zaljubio? Njegova majka je pitala kako je Siniša, ja nemam pojma šta se dešava. Što se tiče dece, ono što sam Željku kupila, kupila sam i njegovoj deci i zajedno smo pravili paketiće. Znam da je sa ženom prošao pakao, da se ne čuje sa ženom i da se čuje sa tom ženom što čuva decu. Njegova sestra mi je napisala poruku da ne objavljujem slike njihove porodice, ne žele da se eksponiraju. Da li ti znaš da je on čovek koji ne viđa svoju decu, to mi je pričala...Toliko sam se iznervirala, razvalim ključ od auta, da ne može da upali auto i njegova sestra mi kaže:"Šta misliš kako se oseća njegova žena i njegova deca, kad ti okačiš sliku gde on šeta tvoje dete, a za svoje ne pita?". Ja plačem sa jedne strane, ona sa druge. Ja sam rekla da su apsolutno u pravu, pa kaže da pitam njega - pričala je Miljana, pa je nastavila:
Rekao mi je njegov zet da je prevarant, da je dužan i Bogu i narodu. Bila sam uznemirena. Uvek sam bila inicijator da odem kod njega u kući, da odem kod njegove majke, da se izglade odnosi, ali ja znam istinu koju mi je on rekao. Sa majkom je rekao da će spustiti loptu. Čak, sam čula od njegove sestre, da nije odneo paketić njegovoj deci, nego neka žena - rekla je Miljana.

Zadrugari su sve vreme osuđivali Miljanu da je razdvojila Nenada od porodice, a tom prilikom je ona zaplakala i govorila kako joj te priče ne trebaju.

Miljani je bilo još teže kada je čula komentar Lazara Čolića Zole koji je šokiran time što je MIlkjana sebi dozvolila da rasturi porodicu nekome.

Nakon toga, Milan je zadruagrima otkrio da je treće mesto u anketi za najveću kukavicu osvojio Nenad Aleksić Ša. Zadrugari su ubeđeni da je to zbog odnosa sa Martinom Petrović:

On je u strahu da će da mu se desi isto kao sa Tarom. Strah ga je da uđe u emotivni odnos, a dopada mu se Martina, vidi se da mu godi, da mu godi da mu neko napokon pruža pažnju. On nije imao obostranu pažnju. Ne želi sebi da prizna da želi vezu sa Martinom, boji se Tarinog povratka. Sa druge strane, možda se misli i to što u odnosu sa Tarom nije uspeo da se skloni od nje, možda se misli i na to. Veći akcenat na Tari, ali dodatno ovo sa Martinom - istakla je Anđela Đuričić.
Hoću da komentarišem, da skrenem svoje misli. Dok je bio sa Tarom u odnosu, najstrašnije je vređao ljude, napadao sve žive ljude koji su mu mislili dobro. Nije birao sredstva i način da odbrani vezu, iako je sve znao o Tari. Vešto je prikrivao, a znao i napadao najstrašnije i Nadicu i mene. Kukavica je ispao i prema Ivani, sve vreme je krio odnos sa Tarom. Pozdravljao Fontanu, pričao kako je Ivana divna žena, na kukavički način je prodao zbog nečega što nije vredno. Nadici je svašta izgovarao. Onda odnos sa Kijom, kada je prigovarao Nadici sve i svašta... - govorila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Miljanom, složio bih se sa svakom rečju, nemam šta da dodam... Ispadao sam kukavica i prošle i ove sezone... Živa istina, ona je najbolje obrazložila. A što se tiče odnosa sa Martinom, stvarno nemam emocije. Ozbiljna je razlika u godinama, postoje stvari gde se mimoilazimo, ne možemo da nađemo zajednički jezik. Provodićemo vreme, ali se mimoilazimo, mislim da nikad neće doći do ljubavnog odnosa. Ja kažem kad se zaljubim. Jesam ja u tom strahu, "išaumiran", ali nisam zaljubljen. Mina bi znala sto posto. Sviđa mi se ovako, lepa je devojka... Ali znala bi Mina, zna ona stvari koje niko ne zna. Mislim da me nisu stavili zbog ovog, nego prethodnog - dodao je Ša.

Drugo mesto zauzeo je Mensur Ajdarpašić. Mina je prva ustala da komentariše:

Za mene je Mensur najveća kukavica. Zna se, koliko se očekuje naš razgovor i sve. Milica pokazuje sigurnost, ali ima taj problem da se suoči sa istinom i izbegava taj susret sa očima. Sam zna da svaki put kad me pogleda u oči, smeje se i sam je rekao da mu se sve vraća kad me pogleda u oči. Ne bih ja tu puno ništa ni dodavala - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Od početka do sada. Ispao je najveća kukavica, izaziva sve, a onda se povuče. On je kukavica i u vezi, i u svađama i u suočavanju sa problemom kad je Mina u pitanju. Ispada kukavica prema ljudima koji mu veruju. Išao je kod lajfkouča, verovatno da im prikaže da će biti dobar Mensur. Pokazao je sad da je najveća kukavica, jer ne zna više šta radi, Mislim da će da ga sažvaće to što će Mina ostati do kraja. Mensur se boji nominacija, trese nogom. Dobije nervni slom i boji se da se suoči sa istinom - rekao je Dejan.
Bezveze je izlaganje i besmislen je navod koji mi pripada i sve ovo što je čovek rekao. Pozdravio bih ovim putem svoju porodicu i podršku - rekao je Mensur.
Koristi ljude iz svih mogućih razloga. Jedva čekam poziv jer će biti najveća prekretnica i plaši se da čuje istinu od ljudi u koje se kleo - rekao je Dejan.

Voditelj Milan Milošević je dao reč Zoli i otkrio da je najveća kukavica Miljana Kulić.

Baš mi se ne komentariše ovo posle svega što sam čuo. Dobija epitet monstruma najvećeg. Smatram da jeste ispočetka ispala kukavica, nije bila iskrena prema Nenadu kad je u pitanju odnos sa mnom, meni je pričala jednu priču, njemu drugo. Ali očigledno ga je zavolela, jer ne bi drugačije prihvatila epitet žene koja ga je odvojila od porodice i stavljala mu jezik do grkljana. Blam blamova je za mene, ne želim da je pogledam, gadi mi se. Vidi se da joj ništa nije sveto. Progutao sam neke stvari, razmišljao da se drugačije ophodim, da pustim vreme, ali sada kada vidim ova dešavanja, najbolje je da ih strogo izbegavam. Ja sam se družio sa svakakvim ljudima, nikom nisam želeo zlo, ali kad ovog čoveka pogledam, sve mi je jasno. A ne znam da li se ona pravi glupa i kakav cilj ima. Ona sama sebe kanali ovim. Dovodi sebe u situaciju da ispada monstrum. Neka mi odgovori na ovo pitanje, dođeš sa devojkom u rijaliti, tu se nalazi momak sa kojim je ona bila tri godine, pred tobom drži tog momka za ruku, plače i priča da hoće da se pomiri. I ti je nakon toga guraš u kolicima. O čemu pričamo. Ili folirant ili lud - istakao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam znala da sam takva kukavica, sa Nenadom spavam, Zola mi je nesanica. Na kukavički način sam pokušavala da izvučem istinu iz Zole, predstavljajući to kao pomirenje. Ispala sam kukavica, jer ispada da sam sa Nenadom. Gledaoci misle da volim Zolu. I ja bih smatrala da sam gledalac da volim Zolu, ali da se plašim da uđem u odnos sa njim zbog roditelja. Zbog toga što bih možda prešla preko prevare i svega... - rekla je Miljana.

Nakon emisije došlo je do sukoba između Dalile i Cara. Naime, on je njoj zamerio što neće da spava sa njim u iziolaciji, pa su se sve vreme svađali. Njih dvoje su se svađali do ranih jutarnih sati.

Odnosi u Beloj kući se menjaju iz dana i dan i zato pratite TV Pink i najgledaniji rijaliti Zadruga, a sve vesti o stanarima Bele kuće čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.