AKTUELNO

Drama!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sedeli su na zidiću u dvorištu, tokom pauze za reklame, pa porazgovarali o njihovom odnosu.

Imali smo frka oko gluposti, ja tebe iznerviroa, ti mene. Nemamo te teme, možemo normalno da funkcionišemo. Pokaži se da možeš da budeš normlasna devojka. Dovrela si me u situaciju da me je blam sa kim sam proveo tri godine - pričao je Zola.
A mene nije blam? Je l' moižeš da se ne vraćaš na to? - pitala je ona.
Manji blam je tebe, nego mene - dodoa je on.
Volim tebe i volim da si pored mene - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti bi sa mnom sad ušla u vezu, a ja sa tobom ne, pitanje je da li ću hteti. ti da si normalna, ne bi došlo do ovoh situacija. Ja nisam čist, ali sam norlaniji od tebe. Ne treba njega da vređaš i napadaš. On ako dođeš, možeš sve fino i kultruno, bez vređanja - pričao je Čolić.
Ti ne bi hteo svadbu? - pitala je ona.
To je poslednje o čemu treba da se razmišlja. Znaš šta sve treba da uradiš, to je nemoguće. Svaki put ću reći kad uviđam to. Možda je Bog hteo da se ovako desi, baš jer ne možemo da funkcinišemo u ljubavnom odnosu. Mi bismo bili jako dobri prijatleji, siguran sam u to, ali ne možemo protiv toga. Nenormlano je da glumimo najbolje prijatelje, ali nebulozno je da ulazimo u ljbavni odnos. Normalno se ponašaj, nemoj da me previše ispituješ - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.