AKTUELNO

Žestoko od smaog početka!

U toku je podela budžeta, ovonedeljni vođa Anđelo Ranković dao je veliki budžet Marku Đedoviću i Sandri Rešić.

Svakome sam rrkao svoje mišljenje, ništa se nije promenilo. Ovu podelu ću što konretnije da iznesem vaše karakterne crte. Marko školovan, ambiciozan, sposoban, ažuran, izuzeto oštar na jeziku i lojalan svojim prijateljima. Sandra Rešić je osećajna, emotivna, radna, vredna, informisana, obrazovana i hitra. To što kažem da je hitra, ne govorim da je ishitrena, nego hitra u izolaganju i odgovorima - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet Matora. Ove godine disciplinovana, odgovorna i zahvalna. Izuzetno je darežljiva, neko ko je spreman da oprosti i izuzetno iskrena, borac za pravdu. Nju najviše kudim od svih osoba ovde. Voleo bih da se promeni nhena posesivnost, opsesivnost, ljubomora i kompleksi - nastavio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet Anđela. Principijalna, iz dobre kuće, narcisiodna, disciplinovana i organizovana Sledeći veliki budžet ide meni, neka drugi pričaju o meni. Vreliki budžet Mina. Lenja, neodgovrna, ali isto tako vredna. Lenja si prema svim obavezama koje ovde imaš. Mislim da si u ljubavi verna i mislim da si odan i lojalan prijatelj, za one u kjoje ne sumnjaš - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.