AKTUELNO

Rusvaj za crnim stolom!

Upravo je počeo "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću i na samom početku večerašnje emisije pokrenuo temu o sukobu Marka Osmakčića i Anđele Đuričić. Milan je dao reč Sandri Rešić, kako bi prokomentarisala današnja dešavanja.

Kako je ko ulazio govorili su da je tako ili onako, ali niko nije znao za stolom tačno - rekla je Sandra.
Ja sam rekao da će svi doći na moje da će me napraviti lošijim, nego što jesam - ubacio se Mateja.
Anđela je pričala protiv Marka, ali ga nikad nije vređala. On ima amonizitet prema njoj, govorio je da je hladna i da je frižider. Ona tebe nikad u životu nije uvredila. Njemu radi sujeta i ego, jer se priča da je pobednik. Par ljudi je reklo da bi bilo lepo da pobedi neko ko je kao ona, a njemu tu radi sujeta. On je jedna budaletina, kako se ponaša prema svojoj devoci. šta onda Anđela da očekuje? - nastavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U delu gde mene namerno pokušava da predstavi lošim. Anđela d ali misliš da sam se danas smejao kad je to rekao? Budi iskrena - pričao je Mateja.
Smejao se, ceo sto se smejao. Ne možeš da se smeješ kad me neko ponižava - odgovorila je ona.
Mateja se nije smejao tome što je rekao Osmakčič, ali se smejao tom poniženje, kad je rekao da bi se sa takvom devojkom neko izubijao - ubacio se Karić.
Smejao sam se njegovoj gestikulaciji. Meni je on presmešan, imitirao sam ga milion puta - pravdao se Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona koristi vetar u leđa da pi*a po ljudima. Je l' sam je provocirao znog traume? Ona se bavi rijaliti momentima, pi*a po Gruji. Družila se sa Dalilom, dok nije shvatila do to treba da promeni zarad naroda. Ona pogotvo kad se radi o Gruji, znamo da je vaspitala, ali kad god nekoga napada, interesantno je da u dve rečenice prenaglasi da poštuje porodicu - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.