AKTUELNO

Spremna da osvoji evropsku publiku!

Petog dana proba, uoči takmičenja za "Pesmu Evrovizije 2022", koje se održava u Pala Olimpiko u Torinu, Konstrakta je zablistala sa svojim timom. Ona je danas imala probu, koja je snimljena i na taj način pokazala je celom svetu da je spremna da napravi spektakl.

Foto: Printscreen YouTube/Eurovision Song Contest

Naime, u videu od svega tridesetak sekundi vidi se "umetnica" koja sa svojim timom naporno radi i kako izgleda jedna njihova proba pred ovaj veliki događaj. Pozitivni komentari su se samo nizali, a mnogi su mišljenja da bi Konstrakta mogla biti jedan od potrencijalnih pobednika ovogodišnjeg takmičenja, te da će zasigurno osvojiti zapaženo mesto.

Foto: Printscreen YouTube/Eurovision Song Contest

Sigurni smo da će se Konstrakta odlično snaći na prestižnom takmičenju, koje će početi 10. i trajati do 14. maja. Kao i svake godine, prve dve večeri biće polufinalne, a Konstrakta će se takmičiti druge polufinalne večeri, 12. maja, pod rednim brojem 3.

Konstrakta, koja je sa svojom pesmom "In corpore sano" pobedila na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" takmičiće se za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Foto: Printscreen YouTube/Eurovision Song Contest

Autor: P.R.