AKTUELNO

Nije kao pre!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. Nastacilo se komentarisanje klipa Dalile Dragojević i Filipa Cara. Milan je reč da dao Caru:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što je rekao Mensur da ga malo čude moje rekacije. Ja nisam to, od kad sam krenuo, nisam imao hladne reakcije. Meni je bila i ljubomora i bes, ali kad slegnem svoja mišljenja i onda kada nisam dobio odgovore. Dve opcije postoje, ili ona ima igru ili se zaljubila a ne može tako lako da prizna to. Da li njoj zdrav razum, pokušavala je ona hiljadu. Volim je, vezan sam za nju, prešao sam sa njom strašne stvari. Situacija je bila specifička, kao i ondas. Kod nas je bio rat ali kada se spojimo, bude ljubav. Najbolje je da neke stvari pustim i da vidim kako mogu da rešim neke stvari. Ona jedino može rešiti situaciju, ali neće - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne interesuje šta ljudi pričaju. Meni nije bilo normalno da se vraćam u odnos i da prelazims ve to. Ja se ovde ne igram ni sa kim, jer da se ja igram to bi bilo drugačija - dodaje Dalila.
Meni ej uvek kuvalo to nešto u glavi. Neću uopšte da zameram svoju glavu. Ne treba ni meni da se pravda, nisam se ni ja njoj pravdao. Ja sam neke stavri uradio odvratno ali sam rekao - govorio je Car.
Ja nisam ti, ja ne ulazim tako i ne izlazim tako iz odnosa - rekla je Dalila.
Ono što ona radi je meni bolesno da tumačim.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je meni Anđelo rekao da ne razgovaram sa tobom, taj razgovor se ne bi desio. Možda ja neke stvri nisam slušala, ali sam njegove savete poslušala. On je meni pričao na drugačiji način. Ja kada se desilo voo sa Sanjom, videla sam da mi se pojavila gadost, jad i čemer. Kad je bio sa Majom, bilo mi je jako teško. Onda je bio sa Anom, onda mi je isto bilo teško. Ja sam posle videla da mi nije teško, nego mi je samo bilo jadno i odvratno- rekla je Dalila.
Ja mislim da ona i ja ne treba da ulazimo u rasprave. Meni situaicja nije jasna ali sam ja jasna. Ja smatram da je jedino dobro je da se ti i ja odvojimo, to je jedno normalno - rekao je Car.
Ja stvarno ne želim više da budem u odnosu sa Filipom, emocija se smanjila. Sada sam pričala napolju, ako će od odnosa ostati samo strast... Za mene je ljubavni odnos kada imaš poštovanje i poverenje, od nas nije ostalo ništa - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U period kada je ona dobila poziv, naša ljubav je buktila. Prošlo je mesec dana da nismo ni reč progovorili. Ja težim ka tome. Ja neću da dozvolim da se dešavaju stvi koje su se dešavale. Zato sam se vratio u ovaj odnos. Možda ona ne zna, splasnula emocija prema meni. Možda ona ne laže ništa. Kad ona malo sama sa sobom vidi kako stoje stvari. Ona ne zna, ja vidim po njoj. Ja smatram da ona nikada neće sebi dozvoliti poljubac. Ja smatram tako. Ja garantujem da ona ne bi ovde ušla u odnos. Mislim da će ona da se menja, i to je ispravno. I da je njena opdluka da se druži samo, opet je napredak. Bolje nego da lete bombe - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne može da se odupre da me dodirne na bilo koji način - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.