AKTUELNO

Haos!

U toku je glasanje za najvećeg materijalistu u Beloj kući. Sledeći zadrugar koji je glasao, bio je Dejan Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je na drugom mestu. Msilim da svako miože da prihvati taj poklon. Količina novca o kojem se priča je ametrjilazam. Zola je sledeći, sve mu se svodi na to ko je koliko nova potrođšio - rekoo je Anđelo.
Naveo bih Mensura jer smatram da ne bi trebalo da uzima bilo šta od svoje podrške jer mu posle prebacuju. Naveo bih Zolu, ali je to koritoljublje, više nego materijalizam. Više bih naveo Marka koji je sve bacio u vodu. I treeća osoba je Mateja - rekao je Sale Luks.
Ja sam prvi materijaliosta. Kazna je kazna pa bila bilo kavkva. Što se tiče toga, može svako da bude. Irma je teški materijalista, zato su joj poslaili hiljadu dinara - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si smrad i to pokazuješ svaki dan. Ti dobro znaš ko je moj otac i nemoj na njega da udaraš i ovo što si sada rekao je odvratno. oca nemojte da mi uzuimate u usta, čovek je bolestan - rekla je Irma.
Da se vratim na sveoj izlaganje. Moja svaka reč je jasna i iz programirana. Smatram da je Miki ovde najveći materijalista koji hoće kući i na kraju osataje ovde. Za mene je Miki broj jedan a drugi je Nikola Grujić Gruja. Ti si izdaio svoje dve ćerke i ženu koja te kući čeka. Ne interesuje te gde su ti sada deca i šta rade, zbog materijaliste. Sve radiš zarad materijalizma. Mi imamo kapetana koji sedi i bleji, zato ja kažem da je on kapetan. Potrebno mi je da bduem bviđen jer mi je potreban materijalizam jer neću da zavisim ni od koga. Ostao sam zbog sebe, jer smatram da treba da zaradim za svoj život. Boirim se kako se borim i to je to. Smatram da je Zola treća osoba, i on se bori za svoje nešto, neka nasatvi u tome - rekao je Dejan.
Jendini ko je izdao tvoju porodicu si ti - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da si ženi svr*io u usat nego joj napravio decu. Ti ne voliš svoju decu - rekao je Dejan.
Ovo što si rekao je odrvatno. Ja nikada nisam mislio o ženi, samo o deci.Ja imam talenat a ti nemaš ni jedan talenat, samo udaraš najniže - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A. S.