AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević je u večerašnjoj emisiji "Izbor potrčka" postavio direktno pitanje Jovani Tomić Matoroj, vezano za Dalilu Dragojević i Anđela Rankovića.

Matora, imam samo jedno pitanje za tebe. Gledaoci te optužuju da namerno guraš Anđelu Dalilu, jer hoćeš da mu vratiš za Sanju - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne guram ga, razumem ga. Ako mene pitate, to njemu nije sreća i Dalila će se pomiriti sa Carem za nedelju dana. Da, želi da pobegne iz tog odnosa, poljuljala ju je Ljubina čestitka, a ovamo je poželjna. Šta ja treba da radim? Ne svetim se nikome. Osećam se šifofreno, ne znam šta da mislim. Ovo sad njeno izlaganje, Car... Možda je opet prevrne nešto, izgubila sam poverenje. Ja ne znam da li vi razumete kad meni Anđelo dođe i priča mi, šta da kažem, kad vidim tu energiju, samo što se nisu izrokali na stolu... - pravdala se Matora.
Ovo si pričala i za Cara - dodao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Daliline strane ne vidim zaljubljenost, a bojim se da je Anđelu krenulo da radi srce. On je danas spustio glavu dole. Mislim da Dalili prija pažnja, da joj se hrani ženski ego. Da nije došla Ljubina čestitka, razmišljala bi da li da se vrati Anđelu. A Anđelo mi na sve to kaže da misli da se ona ne bi vratila Caru. Mislim da joj priđa Anđelo, on usmeri svu pažnju na osobu sa kojom se druži, prijaju joj lepe reči. Neka budem najgora, opet nisam ja drug. Šta da mu kažem? Evo, boli me k*rac šta će ko da radi, ali Anđela razumem. Kao što on vidi za mene i MC Aleks i kaže mi, eto i ja njemu... On će sutra da se pokunji i da razmišlja o svemu, a ona će da se sredi, da se našminka, ide na žurku... - iznervirala se Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da dodam, daleko je naš odnos da se upliću naše porodice u to, tako da, daleko smo od toga - dodao je Anđelo.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.